Mainos

Emu-maiden hinnat vertailussa

Suomalaisen elokuvalippu on tuoreen tutkimuksen mukaan Emu-maiden kallein. Banaanien ja farkkujen hinnat sen sijaan ovat Emu-maiden keskitasoa. Yhteisvaluutta euron käyttöönoton ei uskota yhtenäistävän Emu-maiden kuluttajahintoja, vaikka vertailu helpottuu.

Kalleimpia banaaneja Emussa syövät belgialaiset. He maksavat banaaneistaan tuplasti sen minkä ranskalaiset. Suomessa banaanit maksavat noin 9 markkaa kilolta, kymmenisen prosenttia vähemmän kuin Saksassa, joka on tutkimuksessa otettu vertailumaaksi.

Emu-maiden kalleimmat elokuvaliput puolestaan ovat Suomessa. Suomalainen maksaa elokuvalipustaan puolet enemmän kuin ranskalainen, jonka elokuvissa käynti on Emu-maiden halvinta. Emu tuskin tuo tähän muutosta, koska elokuvalipun hintaa ei juuri voi kilpailuttaa.

Kalleimmissa farkuissa kulkee saksalainen. Hän pulittaa leviksistään viidenneksen belgialaista enemmän. Suomalaisen levikset maksavat suunnilleen saman verran kuin Emu-maissa keskimäärin.

Emu-maiden kuluttajahintoja tutki Suomen Rahatieto. Kotitalouksien eurovertailu on luettavissa MTV3:n internetsivuilta osoitteessa http://www.mtv3.fi/euro.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.