Mainos

Emmerdale-näyttelijä avautuu rakkauselämästään: Poikaystävä halusi minun muistuttavan roolihenkilöäni

Emmerdalessa Priyaa näyttelevä Fiona Wade kertoo jättäneensä yhden poikaystävistään, joka olisi halunnut hänen muistuttavan enemmän roolihenkilöään.

Emmerdalessa näyttelevä Fiona Wade kertoo the Mirrorille, ettei hänen rakkauselämänsä ole läheskään yhtä hektinen kuin roolihenkilö Priya Sharman. Wade on näytellyt Priyaa kuusi vuotta, ja sinä aikana Priya on pukeutunut häämekkoon jo kolme kertaa – tosin alttarille asti hän on päässyt vasta kerran.

– Rakkauselämäni ei ole lainkaan samanlaista kuin Priyan – luojan kiitos, näyttelijä sanoo lehdelle.

Wade kertoo olevansa sinkku, mutta deittailevansa. Hän sanoo seurustelun olevan haastavaa, koska hän viettää puolet ajasta kotikaupungissaan Lontoossa ja puolet Leedsissä, jossa Emmerdalea kuvataan.

– Toisen pitää olla hyvin ymmärtäväinen sen suhteen, että en ole aina paikalla. Näyttelijänä olen tottunut siihen, etten ole kumppanini kanssa jatkuvasti, ja minulle se sopii.

38-vuotias näyttelijätär kertoo ihmisten sekoittavan hänet roolihahmoonsa jatkuvasti. Kerran hän jopa jätti yhden poikaystävistään, kun tämä halusi Waden olevan enemmän Priyan kaltainen.

– Jotkut poikaystävät odottavat minun olevan kuten seksikäs Priya.

– Kadulla ihmiset kutsuvat minua Priyaksi – tuntuu kuin minulla olisi kaksi nimeä. Mutta olemme ihmisten kodeissa joka ilta joten se kaikki tuntuu heistä todelliselta. Ihmiset eivät myöskään ujostele kertoa minulle mitä mieltä he ovat Priyan rakkauselämästä, Wade kertoo Mirrorille.

Wade sanoo kuitenkin olevansa hyvin erilainen Priyan kanssa. Myös Mirror-lehti kuvailee näyttelijättären olevan ruudun ulkopuolella paljon rennomman oloinen kuin Priya: Wade tulee haastatteluun farkuissa, jumpperissa ja huolettomasti sutaistussa nutturassa. 

– Priyassa on paljon enemmän glamouria kuin minussa. Hän pukeutuu viimeisen päälle,  kun itse pukeudun mieluummin rennosti.

Fiona Wade sanoo tuntevansa paineita perheen perustamisesta. Erityisesti Filippiineiltä kotoisin oleva äiti haluaisi tyttärensä saavan jo lapsia.

– Äitini todella haluaisi minun saavan lapsia ja haluaisin vauvan, mutta juuri nyt se ei ole ajankohtaista. Yritän suhtautua asiaan rennosti ja ajattelen, että asiat tapahtuvat sitten kun aika on oikea. Minulla on vauvakuume. Lisäksi kaikilla serkuillani on vauvoja, joita on ihana nähdä.

Fiona Wade on hiljattain allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen Emmerdale-tuotannon kanssa, eli hän pysyy sarjassa vielä ainakin tovin tovin. Hän arvelee, että saattaa viipyä sarjassa vielä pitkäänkin.

– Kuka tietää. Tein 20 vuotta näyttelijän keikkaa ennen kuin sain osan Emmerdalessa, ja siksi arvostankin sitä vieläkin enemmän. Emmerdale on ollut minulle suuri lahja enkä ikinä unohda sitä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.