"Emme voi antaa anteeksi yrityksen perustajan käytöstä" – Ano Turtiaisen kuntoilubisnekset kaatuivat nyt myös Kanadassa

2:17
Näin perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio kommentoi Turtiaisen erottamista MTV Uutiset Liven lähetyksessä.

Ano Turtiaisen Twitter-julkaisu ja siitä johtuneet potkut ovat johtaneet miehen busineksien kaatumiseen maailmalla.

Perussuomalaisten kansanedustaja Ano Turtiainen erotettiin eduskuntaryhmästä viime viikolla, kun hän julkaisi Twitterissä paheksuntaa herättäneen julkaisun George Floydin pidätyskuolemasta.

Uutinen on huomioitu myös maailmalla ja eilen uutisoitiin, kuinka yhdysvaltalainen kuntoiluvälineisiin erikoistunut Elitefts-yhtiö kertoi lopettavansa yhteistyön Turtiaisen Metal Sport & Gear -yhtiön kanssa välittömästi tapauksen johdosta.

Turtiaisen yhtiö ja Metal-tuotemerkki valmistaa muun muassa erilaisia kuntosalilaitteita ja voimailuvarusteita.

Nyt miehen bisnekset kaatuivat myös Kanadassa.

Kanadan voimannostoliitto kertoi sosiaalisessa mediassa, että myös he ovat päättäneet kieltää välittömsäti kaikkien Metal-tuotteiden käytön liiton toiminnan yhteydessä. Näin he ilmaisevat tukensa rasismia vastustavalle kansanliikkeelle.

– Emme voi antaa anteeksi yrityksen perustajan käytöstä ja epäkunnioittavaa sanomaa. Toivomme, että meidän urheilijamme ja yhteistyökumppanimme tukevat päätöstämme osoittaa tukeamme niille, jotka tällä hetkellä sitä kaikista eniten tarvitsevat, liiton Instagram-julkaisussa kirjoitetaan.

Asiasta kertoi Suomessa ensin Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja