Emma Watson puolustaa Kristen Stewartin pettämistä

Stewart jäi viime kesänä kiinni petettyään Robert Pattinsonia ohjaajansa kanssa.

Harry Potter -elokuvien tähti Emma Watson kertoo Italian Vanity Fairin haastattelussa ymmärtävänsä näyttelijäkollegaansa Kristen Stewartia.

Stewartin, 22, ja hänen Twilight-vastanäyttelijänsä Robert Pattinsonin, 26, suhde on ollut kriisissä siitä asti, kun hän jäi kiinni romanssistaan tähdittämänsä Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin, 42, kanssa viime heinäkuussa.

He palasivat pettämiskohun jälkeen vielä yhteen, mutta nyt parin kerrotaan olevan jälleen erossa.

– Kristen on ihminen, kuten kaikki muutkin, ja vielä niin nuori. Kaikki tekevät virheitä, aivan kaikki, Watson, 22, selittää.

Hän myöntää kuitenkin ymmärtävänsä, että Kristenin ja Pattinsonin suhde kiinnostaa ihmisiä.

– Ihmiset tuntevat olevansa vahvasti mukana hänen suhteessaan Robert Pattinsonin kanssa. Mutta toisaalta he ovat molemmat tehneet kaiken voitavansa pitääkseen suhteen poissa julkisesta tarkkailusta, Watson miettii.

Hän myös vakuuttaa haastattelussa, että rikkaan ja kuuluisan nuoren tähden elämä on aivan yhtä hankalaa kuin niin kutsuttujen tavallisten ihmisten.

– Monet ajattelevat, että kun on rikas ja kuuluisa, voi vain peittää itsensä johonkin taikasumuun, joka tekee elämästä täydellistä. Ja että tässä täydellisessä maailmassa mikään ei voi mennä pieleen. Näiden ihmisten mielestä Kristen ansaitsee kaiken sen pahan, sillä heidän mielestään hänellä oli täydellinen elämä, jonka hän itse pilasi, Watson kuvailee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat