Emma Stonen vaikea ero: Oksensin ja ryömin lattialla

Näyttelijä Emma Stone on kokenut vaikean eron. Tähti paljastaa oksentaneensa ja ryömineensä lattialla sydänsuruissaan, Female First uutisoi.

Easy A -elokuvassa näyttelevä Emma Stone tietää, mitä sydänsurut ovat. Tähti on kokenut niin rankan eron, että se tuntui luissa ja ytimissä asti.

– Ryömin lattialla. Muistan myös oksentaneeni. Muistan olleeni lattialla - enkä ole ikinä tuntenut mitään sellaista. Tuntui siltä kuin joku olisi tappanut minut ja minun olisi täytynyt katsoa sitä vieressä. Se oli kauheaa, tähti muistelee.

Stone seurustelee nykyään Andrew Garfieldin kanssa, mutta hän viettää yhä aikaa kollega Ryan Goslingin seurassa, jonka kanssa hän näytteli Crazy, Stupid, Love -elokuvassa.

– Olen pyytänyt häntä lukemaan muutaman käsikirjoituksen. Haluaisin todella kuulla hänen mielipiteensä, koska ne eivät koskaan ole huonoja. Hän on todella oma persoonansa. Tapasin hänet vasta kaksi vuotta sitten, mutta tuntui siltä kuin olisi tavannut oman tiiminsä jäsenen tai jotakin. Pidän todella hänen älykkyydestään, Stone kertoo.


AVA

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat