Jessica Alba näyttää mallia pastellisävyjen yhdistelemisessä – katso kuvat!

Tyylitaituri Jessica Alba näytti vastikään mallia lempeiden pastellisävyjen käytössä. Kirkkaisiin väreihin ihastunut näyttelijätär taitaa myös vaaleampien värisävyjen yhdistelemisen.

Näyttelijä Jessica Alba, 31, näytti tyylikkäänä mallia trendikkäiden pastellisävyjen taidokkaassa yhdistelemisessä.

Alba on erityisesti tänä kesänä mieltynyt kaikkein trendikkäimpiin värisävyihin. Näyttelijättären yllä nähdyt asukokonaisuudet ovat olleet kuin trooppisten sävyjen hallittua voittokulkua – kirkkaista värisävyistä on koottu Alban ylle toinen toistaan näyttävämpiä asuyhdistelmiä.

Syksy alkaa kuitenkin lähestyä ja tämän huomaa myös Alban rauhoittuneista värivalinnoista: kylmeneviin iltoihin Alba on jo valinnut ylleen lempeitä pastellisävyjä. Huomaa, että näyttelijätär on kesäkuukausien aikana tottunut yhdistelemään erilaisia värisävyjä uskaliaasti. Alban viimeinen pastellinsävyinen asukokonaisuus yhdisti nimittäin taidokkaasti useampaa lempeää sävyä – muodostamatta levotonta kokonaiskuvaa.

Vaaleansiniraidallisen jakkutakin kanssa kevyen roosanvärisen topin ja haalean marjapuuronpunaiset tiukat housut yhdistänyt näyttelijätär oli onnistunut luomaan harmonisen ja tyylikkään asukokonaisuuden. Pastellisävyjä ihailevan on syytä ottaa mallia Alban trendikkäästä asukokonaisuudesta, mikäli mielii kääntää katseita pastellisävyissä.

Liity AVAn faniksi Facebookissa!

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja