Emma Kimiläiseltä erikoinen paljastus televisiossa – kilpa-autoilijaa on luultu terroristiksi

Emma Kimiläinen kertoo miten selvisi tilanteesta jossa häntä luultiin terroristiksi 1:53
Emma Kimiläinen kertoo miten selvisi tilanteesta jossa häntä luultiin terroristiksi

Emma Kimiläisen Yhdysvaltojen reissu vuonna 2007 sai erikoisen alun.

Autourheilija-radiojuontaja Emma Kimiläinen kertoo Kuutamolla-ohjelmassa erikoisesta tilanteesta, johon hän päätyi aikoinaan matkustaessaan Yhdysvaltoihin. Kimiläisen mukaan Floridan Orlandon lentokentän työntekijät luulivat häntä terroristiksi. 

– Se oli todella absurdi tilanne. Mä menin siihen passintarkastukseen, ja hän sitten tutki hetken aikaa mun passia, katsoi mua tämä virkailija. Vuosi oli 2007 ja mun silloinen poikaystävä oli siinä mun perässä, joka oli tanskalainen, Kimiläinen muistelee. 

– Sitten hän katsoi sitä mun vihreää visaa ja ilmoitti, että tämmöistä osoitetta ei ole olemassakaan. 

Kimiläinen kertoo yrittäneensä selittää virkailijalle, että kyseessä oli pariskunnan loman kohteena olevan resortin osoite. Virkailja jatkoi dokumentin tutkimista, skannaillen samalla katseellaan sekä Kimiläistä että tämän passia. 

– Sitten hän ilmoitti: "you are a terrorist", että "sä olet terroristi". Sitten mä katsoin, että täh. Mun silloinen poikaystävä alkoi puolustaa, että hetkonen hetkonen, mitäs tässä on meneillään, ettei todellakaan ole, Kimiläinen kertoo.

– Hän (virkailija) sanoi, että "Kuule hei, todellakin on, sinun kannattaisi varoa vähän, ettet tiedä vaan. Mutta mulla on aavistus, tämä on terroristi". 

Lopulta virkailija kutsui paikalleen työkaverinsa, jotka veivät yhdessä Kimiläisen pois selvittämään tilanteen. 

Katso yllä olevalta videolta, miten Emma Kimiläisen selkkaus lopulta päättyi!

Kuutamolla mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21.


Lue myös:

    Uusimmat