Emma Kimiläinen avaa salailuaan suhteesta Sami Hyypiään – “Nyt kun kerran kysyit”

Emma Kimiläinen avaa salailuaan suhteesta Sami Hyypiään 2:29
Video: Näin Emma Kimiläinen avaa salailuaan suhteesta Sami Hyypiään

Autourheilutähti Emma Kimiläisen ja jalkapallolegenda Sami Hyypiän suhde on julkista tietoa, mutta pariskunta itse ei ole tilannettaan liiemmin kommentoinut.

Urheilutähtien seurustelusta alkoi levitä huhuja viime vuoden lopulla samoihin aikoihin, kun sekä Kimiläinen, 33, että Hyypiä, 48, erosivat aviopuolisoistaan. Suhteen alku oli salaperäinen, kunnes kuluvan vuoden keväällä sosiaaliseen mediaan alkoi tulla ensimmäisiä kuvia yhdessä.

Kumpikaan, Hyypiä tai Kimiläinen, ei ole juuri kommentoinut suhdetta julkisuudessa.

Alakouluikäisen tyttären äitinä Kimiläinen on kertonut erottavansa julkisuuden, eli urheilun ja muut julkiset työt, yksityiselämästään. Niin hän on tehnyt myös tuoreen parisuhteen osalta.

Välillä keittää yli

Ylelle Kimiläinen kommentoi toukokuussa, että kohauttaa yleensä olkiaan hänestä kirjoitettaville jutuille eikä halua käyttää energiaa niiden kommentointiin.

– Mutta jos ihmisen perusoikeuksia, kuten yksityisyydensuojaa tai kuvien tekijänoikeuksia rikotaan viihteen nimissä, keittää minullakin välillä yli, Kimiläinen kommentoi Ylelle.

Hän viittaa tiettyjen medioiden tapaan käsiteellä hänen elämäänsä, esimerkiksi treenisalin pihalla kyttääviin paparazzeihin.

Yksityiselämä ei kuulu muille

MTV Vieras -ohjelmassa Kimiläinen pysyttelee pidättyväisellä linjalla, kun häneltä kysyy uudesta elämänvaiheesta Hyypiän kanssa. Kysymyksen kuullessaan Kimiläinen naurahtaa ja alkaa vastata odotetusti.

– Nyt kun kerran kysyit, niin minun täytyy aina sanoa, että en ole yksityiselämästä puhunut oikeastaan yhtään mitään. Olen pitänyt perheelämän aikaisemminkin aika lailla omanani, ehkä koska sitä haluaa suojella.

Kimiläinen sanoo, ettei hänellä ole tarvetta kertoa suhteistaan julkisuudessa. Hän kokee, etteivät yksityiselämän asiat kuulu laajalle yleisölle.

Tärkeintä on olla onnellinen

Täysin julkisuudelta piilossa Kimiläinen ei huippu-urheilijana kuitenkaan voi olla.

– Ammattini on sellainen, joka on ehkä tahtomattani vetänyt minut julkisuuteen, missä en muuten välttämättä olisi.

Ei sen enempää ihmissuhteista. Mutta, onko Emma Kimiläinen onnellinen?

– Olen. Jos joku kysyy, mikä tavoitteeni on tai mistä haaveilen, on se että on ja pysyy onnellisena. Sitä sanon aina tyttärelleni, että millään muulla ei ole elämässä väliä kuin se, että olet onnellinen.

Katso Emma Kimiläisen haastattelu kokonaan täältä.

Lue myös:

    Uusimmat