Helena Ahti-Hallberg vastaa TTK-tuomareiden saamaan kritiikkiin: "Muistaakseni tällä kaudella..."

Helena Ahti-Hallberg antaa neuvoja TTK-kisaviisikolle viimeisillä viikoilla 3:00
Videolla näet, millaisia neuvoja Helena Ahti-Hallberg antoi TTK-kisaajille ohjelman viimeisille viikoille

Helena Ahti-Hallberg esittää oman kantansa TTK:n tapahtumista sosiaalisessa mediassa.

Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelman monivaiheinen semifinaali käytiin sunnuntaina 19. marraskuuta, ja suoran lähetyksen päätteeksi nähtiin myös kauden viimeinen pudotus, jonka myötä kotimatkalle joutuivat lähtemään kilpa-autoilija Emma Kimiläinen  ja tähtiopettaja Matti Puro

Maanantaina TTK-tuomari Helena Ahti-Hallberg julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa otti kantaa saamaansa palautteeseen semifinaalin pudokkaista. 

Ahti-Hallberg kuvaili olevansa hämmentynyt "jatkuvasta otsikoinnista tuomariston puolueellisuudesta, suosimisesta ja epäoikeudenmukaisista tiputuksista". 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Muistaakseni tällä kaudella yksikään tiputus ei ole osunut tuomaripisteiden mukaan viimeiseksi jääneen parin kohdalle. Ja suosiminen taas… Onhan se nyt vaan niin, että parhaalle on pakko antaa parhaat numerot, eikö vaan? 

Tuomari muistuttaa, että sekä yleisöllä että hänellä yksityisesti on oikeus pitää kenestä vain TTK-parista. TTK-tuomarina Ahti-Hallberg kertoo joutuvansa kuitenkin pisteyttämään parit tanssitaidon perusteella. 

– Ja jos tuomaripisteiden mukaan jumbosijaa pitävä ei tipu niin vastuu siitä on ihan eri osoitteessa kuin tuomaripöydän takana.

Lopuksi Ahti-Hallberg myös painottaa ohjelman olevan ennen kaikkea viihdettä. 

TTK:n finaali käydään sunnuntaina 26. marraskuuta. Finaalissa kisaavat kolme paria: fitnesurheilija Pernilla Böckerman ja tähtiopettaja Anssi Heikkilä, räppäri Yeboyah ja tähtiopettaja Valtteri Palin sekä lumilautailija Matti Suur-Hamari ja tähtiopettaja Katri Riihilahti

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat