Eminemin 19-vuotias adoptiolapsi ilmoitti muunsukupuolisuudestaan: "Katsokaa, kun tulen enemmän sinuiksi itseni kanssa"

Eminem räppää Trumpia vastaan:"Hän on hyvä vain rasismissa" 1:27
Eminem räppää Trumpia vastaan: "Hän on hyvä vain rasismissa"

Eminemin adoptiolapsi Stevie Laine teki tunteikkaan ilmoituksensa sosiaalisessa mediassa.

Yhdysvaltalaisräppäri Eminemin adoptiolapsi Stevie Laine julkaisi ilmoituksensa TikTokissa, kertoen valinneensa hänestä käytettävän englannin kielen pronomineja they, she sekä he. Videolla Laine on kuvannut omaa itseään vuosien varrelta. 

– Katsokaa, kun tulen enemmän sinuiksi itseni kanssa, videon otsikko kuuluu. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Eminem adoptoi Lainen virallisesti vuonna 2005 soviteltuaan ex-vaimonsa Kim Scottin kanssa, joka on Lainen biologinen äiti. Lainen biologinen isä Eric Hartter, jolle Scott tuli raskaaksi avioliittojensa välillä. Laine syntyi vuonna 2001, kuusi kuukautta sen jälkeen kun Eminem ja Scott ottivat avioeron. Pari meni naimisiin uudestaan vuoden 2006 tammikuussa, mutta erosivat jälleen saman vuoden huhtikuussa. 

Hiljattain uutisoitiin, että Scott joutui heinäkuussa 2021 sairaalaan yritettyään itsemurhaa. Lähteiden mukaan poliisit saapuivat Scottin kotiin saatuaan ilmoituksen itsetuhoisesta henkilöstä. Scottin kerrotaan olleen vahvasti puolustuskannalla poliisien saapuessa. Lopulta Scott antoi periksi ja hänet vietiin sairaalaan lääketieteellistä sekä psyykkistä arviointia varten. Scott palasi sittemmin kotiinsa toipumaan. 

Scott yritti itsemurhaa myös vuonna 2015. Tapauksen jälkeen hän ylisti entistä puolisoaan Eminemia antamassaan haastattelussa tämän tarjoamasta avusta. 

– Hän on ollut todella kannustava. Olemme hyvin läheisiä. Yritämme vain kasvattaa lapsemme yhdessä ja tehdä heistä niin normaaleja kuin mahdollista. 

Eminemilla ja Kim Scottilla on yksi yhteinen biologinen lapsi, 25-vuotias Hailie Jade Scott Mathers. Eminemilla on Lainen lisäksi myös toinen adoptiolapsi, 28-vuotias Alaina Marie Mathers, jonka biologinen äiti on Kim Scottin edesmennyt sisar Dawn Scott.

Lähde: NME

Juttu muokattu 17.8.2021 klo 8:50 korjattu kirjoitusvirheet.

Lue myös:

    Uusimmat