Eminem vastasi häntä haukkuneelle räppärille: "En välitä v*ttuakaan urastasi"

Eminem ei ole innostunut riitelemään räppäri Machine Gun Kellyn kanssa.

Elokuun lopussa Kamikaze-albumin julkaissut veteraaniräppäri Eminem ajautui albumin johdosta kinasteluun Machine Gun Kellyn kanssa, kun hän haukkui tätä yhdellä albuminsa kappaleella.

Machine Gun Kelly kehui Eminemin tytärtä Hailie Marshallia seksikkääksi Twitter-tilillään vuonna 2012, Hailien ollessa 16-vuotias. Fanit ja kriitikot olivat varmoja, että vanha twiitti oli syy siihen, miksi Eminem otti räppärin kohteekseen. Nyt Eminem on antanut radiopersoona Swaylle haastattelun, jossa hän paljastaa lähteneensä Machine Gun Kellyn perään aivan muusta syystä.

– Syy siihen, miksi dissasin häntä on koska hän sanoi "olen paras räppäri elossa sitten sen jälkeen, kun suosikkiräppärini esti musiikkini Shade 45 -radiokanavalla", tai mitä ikinä hän sanoikaan. Ihan kuin minä koittaisin hankaloittaa hänen uraansa. En välitä v*ttuakaan urastasi. Luuletko, että oikeasti ajattelen sinua? Tiedätkö, kuinka monta sinua parempaa räppäriä on olemassa? Et ole edes mukana keskustelussa, Eminem tylytti Swayn haastattelussa.

The Slim Shady LP -levyllä maailman huipulle 90-luvun lopussa noussut Eminem ei jättänyt kommenttejaan siihen. Hänen mielestään riitelystä on ainoastaan hyötyä Machine Gun Kellylle, joka saa kinastelusta huomiota.

– Olen oudossa tilanteessa, koska nyt koen, että minun pitää vastata hänelle ja joka kerta, kun teen niin – vaikka ihmiset väittävät minun olevan merkityksetön hip-hopissa – minä teen heistä tunnetumpia lähtemällä mukaan tähän, kun mietin, että haluan tuhota heidät. Mutta en halua tehdä hänestä tunnetumpaa, koska hän on viholliseni, räppäri pohti tilannetta.

Machine Gun Kelly käänsi hip-hop kansan päät, kun hän vastasi nopealla aikataululla Eminemin albumin haukkuihin omalla kappaleellaan. Kelly julkaisi kappaleen Rap Devil, jonka nimi parodioi Eminemin Rap God -hittiä ja jolla Kelly haukkuu Eminemin uusien albumien tasoa ja syyttää tätä hänen uransa hankaloittamisesta. Eminem ei ole vielä vastannut Kellylle omalla kappaleellaan.

Lähde: Page Six

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja