Emilyn mieletön muodonmuutos: "Tämä on kaikille niille, jotka luulevat, etteivät pysty muuttamaan elämäänsä"

Hurjan muodonmuutoksen kokenut nainen muistuttaa, että muutos vaatii kovaa työtä ja kärsivällisyyttä.

Muutos ei tapahdu yhdessä yössä. Tämän todistaa seitsemän vuotta CrossFit-harrastuksen aloittanut Emily Bridgers, joka julkaisi Instagram-sivullaan kuvan hurjasta muodonmuutoksestaan. Kuvapari todistaa, kuinka paljon elämäntapojen muuttaminen on muokannut naisen vartaloa seitsemässä vuodessa. Nainen haluaa korostaa, että muutos on vienyt vuosia, ei tapahtunut yhdessä yössä.

– Tämä on kaikille niille, jotka luulevat, etteivät pysty muuttamaan elämäänsä. Se ei tapahdu yhdessä yössä, 29-vuotias Bridgers selittää.

– Siihen ei ole olemassa taikapilleriä. Se vaatii säännöllistä ja kovaa työtä, hän lisää.

"Kaikki asiat ovat hallinnassani"

Bridgers kertoo syövänsä nykyisin paljon enemmän kuin ennen elämäntapamuutosta. Vaikka ruokamäärät ovat lisääntyneet, alkoholia kuluu sen sijaan nykyisin paljon vähemmän. Todella paljon vähemmän.

– Tunnen ylpeyttä ollessani terveempi ja paremmassa kunnossa nyt 29-vuotiaana kuin mitä olin 22-vuotiaana, Bridgers kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen jakoi samana päivänä itsestään myös toisen kuvaparin, jossa hän poseeraa samassa asussa nyt ja neljä kuukautta sitten. Kuvat todistavat naisen tiukkaa valmistautumista tuleviin CrossFit-kilpailuihin.  

– Tänä vuonna volyymi on ollut pienempi, mutta intensiteetti korkeampi. Vähemmän masentuneisuutta, laadukkaampaa hengitystä, enemmän unta, parempaa palautumista ja ruokavalion kohentumista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se on ollut kehon kuuntelua, kuuntelemista ja oppimista toisilta ja sen ymmärtämistä, että kaikki nämä asiat ovat hallinnassani, Bridgets toteaa.

Toisin kuin voisi luulla, nainen on ehtinyt kokea harrastuksensa parissa useita vastoinkäymisiä, joiden hän ei kuitenkaan ole antanut lannistaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Ensimmäisenä vuonnaan Bridgers loukkasi selkäsi, eivätkä lääkärit uskoneet hänen juoksevan enää koskaan. Tästä on hetkestä on kuljettu pitkä matka vuoteen 2012, jolloin hän sijoittui kymmenen parhaan joukkoon maailmanlaajuisessa CrossFit Open -kilpailuissa. 

Kahvakuula on erinomainen väline koko kropan treeniin. Katso vinkit videolta.


Lue myös:

    Uusimmat