Emily Ratajkowski kommentoi viraaliksi mennyttä pusuaan Harry Stylesin kanssa: "En odottanut tällaista"

McKinley pyysi maailmantähdeltä apua kertoakseen äidilleen suuren salaisuuden 1:20
Katso videolta: Harry Styles auttoi faniaan tulemaan kaapista kesken keikan.

Malli Emily Ratajkowski ja muusikko Harry Styles olivat läheisissä tunnelmissa maaliskuussa Tokiossa.

Malli-näyttelijä Emily Ratajkowski, 31, ja muusikko Harry Styles, 29, bongattiin maaliskuussa pussailemassa Tokion kaduilla. Styles erosi marraskuussa 2022 näyttelijä Olivia Wildesta.

Pusutteluvideo levisi sosiaalisessa mediassa kiivaaseen tahtiin ja meni viraaliksi.

Videon voit katsoa klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– En odottanut tällaista, mutta siihen on syynsä, miksi julkisuudenhenkilöt Los Angelesissa palkkaavat turvahenkilöstöä ja eivät käy julkisesti ravintoloissa, Ratajkowski kommentoi Espanjan Vogue-lehdelle 20. huhtikuuta julkaistussa jutussa.

Ratajkowskin mielestä on outoa kokea tiettyjä asioita ja sitten huomata koko maailman tietävän ja kommentoivan niitä. Hän on haastattelun mukaan mennyt vain kolmevuotisesta suhteesta nelivuotiseen suhteeseen.

– Tämä on ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun olen tapailuasteella. Kiinnostus tähän elämäni osa-alueeseen on todella outoa. En ole yllättynyt, mutta se on vain pieni osa elämääni, Ratajkowski kertoi.

Tällä hetkellä hän keskittyy poikaansa ja työhönsä.

– Mutta nämä asiat tuskin inspiroivat yhtä mehukkaita otsikoita. Tunkeutuminen yksityisiin asioihini on minulle todella vaikeaa.

Styles ja Wilde seurustelivat lähes kaksi vuotta, kunnes erosivat marraskuussa 2022. Ratajkowski kertoo, että hänestä tuntuu pahalta, koska Wilde on kärsinyt tästä tilanteesta monella eri osa-alueella.

Ratajkowskilla on meneillään avioeroprosessi ex-puolisonsa Sebastian Bear-McClardin kanssa. Entisellä parilla on yhteinen 2-vuotias Sylvester-lapsi. Eronsa jälkeen Ratajkowski on yhdistetty muun muassa koomikko Pete Davidsoniin sekä Eric Andreen.

Myös Wildella on tällä hetkellä meneillään avioeroprosessi entisen puolisonsa Jason Sudeikisin kanssa. 

Lähde: Page Six


Lue myös:

    Uusimmat