Emil Ruusuvuori aloitti komeasti Miamissa

Suomen Emil Ruusuvuori voitti Miamissa miesten tenniksen ATP-turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussa portugalilaisen Nuno Borgesin erin 2–0 (6–1, 6–4). Ottelu kesti tunnin ja 20 minuuttia.

Ruusuvuori kohtaa seuraavaksi Roberto Bautista Agutin, joka pääsi suoraan toiselle kierrokselle.

Ruusuvuori ja Bautista Agut kohtasivat edellisen kerran hiljattain Indian Wellsin ATP-turnauksessa, jossa Ruusuvuori oli vahvempi erin 2–0. Ruusuvuori ja Bautista Agut ovat kohdanneet myös vuonna 2021 US Openissa, jolloin espanjalainen voitti erin 3–0.

Ruusuvuori on Miamin turnauksessa sijoittamaton pelaaja, kun taas Bautista Agut on sijoitettuna sijalle 22. ATP-listalla Ruusuvuoren sijoitus on 54:s, kun Bautista Agut on 28. sijalla.

Miamin turnauksen nelinpelissä on mukana myös Suomen Harri Heliövaara yhdessä brittiparinsa Lloyd Glasspoolin kanssa. Viidenneksi sijoitettu kaksikko kohtaa avauskierroksen ottelussaan Yhdysvaltain Maxime Cressyn ja Saksan Andreas Miesin.