EM-kultaa puolustava Niklas Anttila kärsi ikävän takaiskun

Puolustava frisbeegolfin avoimen luokan Euroopan-mestari, Suomen Niklas Anttila putosi EM-kisoissa Tallinnassa toisen kierroksen jälkeen neljänneksi.

Hän lähti torstain kierrokselle yhteistuloksessa yhdeksän alle parin ja joutui huomattavaan takaa-ajoasemaan, kun heti avausväylällä tuloskorttiin kirjattiin neloisbogi.

Anttila taisteli päivätuloksen pariin jo etuysillä ja kierroksen yhteensä kymmenen birdieä avittivat yhteistuloksen lopulta –14:ään.

Kilpailun ylivoimainen ykkösnimi on ollut ruotsalaisyllättäjä Dennis Augustsson (–23). Kolmen kärjen täydentävät Viron ykköspelaaja Albert Tamm (–17) sekä Tshekin Bohdan Bilek (–15).

Suomen Mikael Häme, Tuomas Hyytiäinen, Joona Heinänen ja Jesse Nieminen löytyvät turnauksen puolivälissä myös kymmenen parhaan joukosta.

Naisten kakkoskierros on käynnissä. Suursuosikki Kristin Tattar (–5) johtaa ja Eveliina Salonen (par) sekä Silva Saarinen (par) ovat parhaina suomalaisina kolmansina.

Frisbeegolfin avoimen luokan, naisten ja junioreiden EM-kilpailut käydään Tallinnan laululavan ympäristössä. Radan on suunnitellut suomalaisen ammattifrisbeegolfin pioneeri Seppo Paju, joka lopetti viime vuonna mittavan kilpailu-uransa.

Lue myös:

    Uusimmat