Elon Musk tienasi maanantaina 36 miljardia ja on nyt lähes 100 miljardia rikkaampi kuin maailman toiseksi rikkain

Tesla-pomo Elon Musk tunnetaan monista eriskummallisista tempauksista – poltti pilveä ja käytti liekinheitintä suorassa lähetyksessä 0:51
Tesla-pomo Elon Musk tunnetaan monista eriskummallisista tempauksista – poltti pilveä ja käytti liekinheitintä suorassa lähetyksessä

On maanantaita ja sitten on Elon Muskin maanantaita.

Kun vuokra-autoyhtiö Hertz ilmoitti jättimäisestä 100  000 sähköauton tilauksesta Teslalta, sähköautoyhtiön osake vahvistui maanantaina lähes 13 prosenttia.

Tämä nosti Teslan arvon yli tuhannen miljardin, eli biljoonan dollarin rajapyykin. Yhtiön toimitusjohtajan Elon Muskin varallisuus kasvoi vain maanantaina noin 36 miljardilla dollarilla. Ei yllättäne, että tämä on kaikkien aikojen päiväennätys.

Uutistoimisto Bloombergin mukaan Muskin omaisuuden arvo kohosi maanantaina jo 289 miljardiin dollariin, sillä hän omistaa noin 20 prosenttia Teslan osakkeista. Kun vielä aiemmin tänä vuonna Musk ja Amazonin Jeff Bezos kisasivat maailman rikkaimman miehen tittelistä, on Musk nyt lähes sata miljardia dollaria Bezosin edellä. Mutta kyllä Bezosinkin 192,6 miljardia dollaria riittävät vielä elämiseen.

Teslan arvo on moninkertaistunut viimeisten kahden vuoden aikana.

Lue myös:

    Uusimmat