Ellen DeGeneres ja Portia de Rossi juhlistivat 18. vuosipäiväänsä: "Olen niin kiitollinen"

Ellen DeGeneres jumissa Kalifornian hurjissa oloissa 0:38
Ellen DeGeneres jäi metsäpalojen vuoksi jumiin Kaliforniaan vuonna 2019 – katso video hurjista oloista

Portia de Rossi kertoo rakastuneensa Ellen DeGeneresiin lähes ensisilmäyksellä.

Koomikko Ellen DeGeneres ja ex-näyttelijä Portia de Rossi juhlistivat 18. vuosipäiväänsä. Juhlapäivän kunniaksi koomikko jakoi pariskunnasta yhteiskuvan Instagram-tilillään. 

– Tänään on 18. vuosipäivämme. Rakastun häneen päivä päivältä enemmän. Olen niin kiitollinen hänen rakkaudestaan, DeGeneres kirjoitti.

Pariskunta tapasi ensimmäisen kerran vuonna 2000, mutta rakkaus parin välillä roihahti loppuvuodesta 2004 gaalaillan päätteeksi. Kaksikko jakoi tuolloin suudelman limusiinin takapenkillä.

– Törmäsin Elleniin valokuvaussessiossa noin vuosi sitten ja hän sai henkeni salpaantumaan. En ole koskaan kokenut vastaavaa, että näin vain jonkun ja koin kaikki ne asiat, joista lauluissa ja runoissa kerrotaan. Polveni menivät veteläksi. En vain voinut olla huomioimatta niitä tunteita, joita minulla oli Elleniä kohtaan, de Rossi kertoi vuonna 2005.

Pariskunta avioitui vuonna 2008, kun samaa samaa sukupuolta olevat saivat oikeuden mennä naimisiin Kalifornian lakimuutoksen myötä.

– Portia ymmärtää minua täysin. Vihkivaloissamme hän esitti lainauksen ”On ihanaa olla rakastettu. On perustavanlaatuista olla ymmärretty.” Minulle se on kaikki kaikessa. Se, mitä ”rakastan sinua” todella tarkoittaa on ”todella ymmärrän sinua”. Hän rakastaa minua juuri sellaisena kuin olen, DeGeneres puolestaan sanoi vuonna 2017.

DeGeneres ilmoitti vuonna 2021 haluavansa  lopettaa suositun The Ellen DeGeneres -shown. Syyksi hän nimesi tuolloin halun tehdä jotain uutta ja haastavampaa.

– Olin ilmoittanut haluni lopettaa 16. tuotantokauden jälkeen, mutta sovimme, että teen vielä kolme. Olen tiennyt koko ajan, että tämä kausi jää viimeiseksi, DeGeneres sanoi People-lehden mukaan.

The Ellen DeGeneres -showta esitettiin yli 3200 jaksoa ja se on voittanut lukuisia tv-alan palkintoja.

Lähde: E!News


Lue myös:

    Uusimmat