Elizabeth Banks sai poikavauvan

40 v. ja neitsyt -elokuvassakin nähty näyttelijä Elizabeth Banks on pienen poikavauvan äiti. Lapsettomuusongelmasta kärsinyt Banks sai Felix-poikansa sijaissynnyttäjän avulla.

Elizabeth Banks, 37, paljasti blogissaan faneilleen onnellisia uutisia. Banks ja hänen aviomiehensä Max Handelman ovat pienen poikavauvan vanhemmat.

– Olen ollut hyvin onnekas elämässäni niin ammatillisesti kuin yksityisestikin. Minulla on ollut lukematon määrä mahdollisuuksia työskennellä inspiroivien ihmisten parissa ja minulla on mahtava 20 vuoden suhde nykyisen aviomieheni Maxin kanssa, 30 Rock -sarjastakin tuttu Banks sanoo.

– Yksi este, johon olen elämässäni törmännyt, on se, että vatsani on rikki. Yritin vuosia tulla raskaaksi ja kokeilin erilaisia hedelmällisyyshoitoja, kaikki tuloksettomia. Matkamme johti meidät sijaissynnyttäjän luo. Leivoimme 'vauvakakun' ja paistoimme sen toisen naisen uunissa.

– Siitä seurasi kaksi ihmettä. Ensimmäinen oli kantajan ja hänen aviomiehensä tapaaminen. Heidän kunnollisuutensa ja anteliaisuutensa tekivät nöyräksi. Toinen ihme oli poikavauvamme, Felix Handelmanin, syntymä. Felix tarkoittaa latinaksi onnellista ja onnekasta. Ja nimelleen uskollisena Felix on hyvin iloinen poikavauva ja siunaus elämämäämme.

– Kiitos kaikille ystävillemme, perheellemme ja faneille tuestanne. Jos tarvitsette minua, olen vaihtamassa likaisia vaippoja ja yrittämässä nukkua.

Banks ja Handelman menivät naimisiin vuonna 2003

MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja