Elina Gustafssonin MM-kisat tyssäsivät avausotteluun – mitalitoiveet Mira Potkosen harteilla

Elina Gustafssonin tie katkesi heti avauskierroksella nyrkkeilyn MM-kisoissa Delhissä.

Videolla Mira Potkosen ja Elina Gustafssonin mitalitunnelmia.

AP 1206 Mira Potkonen ja Elina Gustafsson, Gustafsson

Gustafsson hävisi 69-kiloisten sarjassa Taiwanin Chen Nien-Chininille. Nien-Chin voitti MM-pronssia Astanassa 2016, mutta hän karsiutui Rion olympiakisoissa ensimmäisellä kierroksella.

Gustafsson voitti ottelun viimeisen erän mutta taiwanilainen vei kuitenkin ottelun tuomariäänin 5–0.

Suomalaistoiveet lepäävät nyt puolivälieriin asti selvinneen Mira Potkosen harteilla.

Valmentaja Maarit Teuronen kertoi Nyrkkeilyliiton tiedotteessa, että "Ellu" ei saanut vastustajaansa kunnolla kiinni avauserissä.

– Viimeisessä erässä kun hän lähti röyhkeästi lyömään, niin tulosta alkoi syntyä. Ensi kerralla vaan pitää pystyä aiemmin siihen, Teuronen sanoii.

– Hyvää tässä oli se että Ellu osoitti jälleen olevansa erittäin kilpailukykyinen. Marginaalit on pieniä.

Lisätty valmentajan kommentit kello 14.44.