Elina Gustafsson ja Ansku Bergström kertovat, mihin rakastuivat toisissaan: "Mitä suuri kansa ei tiedä..."

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström kertovat Kesäterassi-jaksossa, mihin rakastuivat toisissaan. 

Ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja tanssija Ansku Bergström nähtiin viime Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella ensimmäisenä same sex -parina. Pari löysi treenien lomassa myös rakkauden ja paljastivat pian kauden jälkeen seurustelevansa.

Gustafsson ja Bergström vierailevat Kesäterassi-sarjan ensimmäisessä jaksossa 4. heinäkuuta Tuija Pehkosen ja Lorenz Backmanin vieraana. 

He paljastavat haastattelussa, mitä rakastavat toisissaan. 

– Rakastan Ellussa sitä, että hän on noin seikkailuhenkinen. Olen myös tosi seikkailuhenkinen ja minusta oli ihana huomata, että meillä on tosi sama henkinen seikkailumieli. Rakastan Elinan positiivisuutta ja heittäytymistä. Mitä suuri kansa ei tiedä, Elina on myös tosi herkkä ja syvällinen. Rakastan myös meidän syvällisiä keskusteluita, Bergström hehkuttaa. 

Gustafsson puolestaan kertoo rakastuneensa Bergströmissä koko pakettiin. Millaiseksi hän kuvailee puolisoaan? Katso ylhäällä olevalta videolta. 

Gustafsson paljasti aikaisemmin MTV Uutisille iltatradition, jonka on oppinut seurustellessaan Bergströmin kanssa: 

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström sädehtivät Creator Awards -punaisella matolla - ensimmäinen yhteishaastattelu 4:05

Kesäterassi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin 4.7. klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat