Eläintarhan suuri menetys: Rakastettu kirahvi menehtyi onnistuneen toimenpiteen jälkeen

Cincinnatin eläintarhan henkilökunta on surun murtama, sillä eläintarhan rakastettu eläkeiän saavuttanut kirahvi menehtyi.

Eläintarhan tiedottaja Michelle Curleyn CNN:lle, että etenkin 12-vuotiaan kirahvin hoitoon osallistunut henkilökunta on menetyksestä syvästi järkyttynyt.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Joudumme suureksi suruksemme ilmoittamaan, että meidän rakastettu uroskirahvimme Kimba on kuollut varhain (sunnuntai)aamuna. Kirahville suoritettiin onnistunut toimenpide viime viikolla sorkkien korjaamiseksi, minkä jälkeen ilmeni komplikaatioita, eläintarhan Twitter-julkaisussa kirjoitetaan.

Useat sadat ihmiset ovat osoittaneet tukensa hoitohenkilökunnalle sosiaalisessa mediassa. 

Lähes 5-metrinen Kimba oli kärsinyt ajoittaisista raajarikoista viime kesänä. Ikävää vaivaa oli hoidettu muun muassa oireita lieventävillä lääkkeillä ja laserhoidolla. Kirahvi oli siirretty Roger Williams Parkin eläintarhasta Cincinnatin tarhaan vuonna 2018.

Kimba oli ehtinyt elää kirahviksi erittäin pitkän elämän: Eläintarha- ja akvaarioyhdistyksen mukaan urospuolisten kirahvien keskimääräinen elinajanodote on nimittäin reilut 13 vuotta.

Lähteet: CNN, Cincinnati.com, Twitter

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja