Mainos

Eläinrakkautta katastrofin keskellä – 64 kissaa ja koiraa lennätettiin matkustajakoneella turvaan tulvan saartamasta Houstonista

Yhdysvaltalainen Southwest-lentoyhtiö sai poikkeuksellisen ryhmän kuljetettavakseen tiistaina tulvien runtelemasta Houstonista.

Koneen matkustamossa nimittäin kuljetettiin kaikkiaan 64 koditonta kissaa ja koiraa, jotka olivat asuneet paikallisessa eläinsuojassa. Eläimet siirrettiin San Diegossa sijaitsevaan löytöeläintaloon, jotta Houstonin  eläinsuojiin saadaan tilaa tulvaevakuointien aikana kadonneille ja löytyneille lemmikeille.

Asiasta kertoo Dallasnews.com.

Lento oli poikkeuksellinen myös sen vuoksi, että se oli viimeinen lento kyseiselle matkustajakoneelle. Eläinkuljetuksen jälkeen se poistui käytöstä.

Kissat ja koirat matkustivat koneen matkustamon penkeillä ja kuljetuslaatikoissa jalkatilassa. Lennolla oli mukana vapaaehtoisia löytötalon työntekijöitä.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Southwest-lentoyhtiö lähti mukaan hyväntekeväisyyteen. Myös vuonna 2012 Sandy-myrskyn jälkeen dallasilainen lentoyhtiö tarjoutui kuljettamaan myrskyn jäljiltä kodittomaksi jääneitä eläimiä turvaan. Lentoyhtiön työntekijät olivat lähteneet lennolle ilman palkkaa.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.