Eini tunnustautuu Tanssii Tähtien Kanssa -faniksi: "Olen monta kertaa itkenyt kotona, kun..."

Laulaja Eini nähdään tulevana syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman parketilla tähtiopettajansa Sami Heleniuksen kanssa.

Vuosikymmenien uran musiikin parissa tehnyt Eini tunnustautuu ohjelman tosifaniksi. Hän myöntää itkeneensäkin moneen kertaan silloin, kun lavalla on nähty erityisen tunteikkaita esityksiä.

– Musiikki ja tanssi yhdistelmänä on paras tunteiden kertoja. Olen monta kertaa itkenyt kotona, kun joku on onnistunut tangossa tai rumbassa, hän toteaa.

Kaikkein eniten Eini odottaa sitä, että hän pääsisi tanssimaan rumbaa.

– Odotan, että pääsisin tanssimaan rumbaa – se tunne, mikä sieltä välittyy ilman sanoja! Kunpa saisin itsestäni ulos sen kaiken herkkyyden ja pääsisin jakamaan sen katsojien kanssa. Liikkeellä saa niin paljon aikaan, Eini toteaa.

Vuosia ohjelmaa tiiviisti seuranneella Einillä on aiemmilta kausilta lukuisia suosikkeja. Erityisellä tavalla hänellä on mielessään viime kauden suoritukset.

– Viime kaudella Tatli oli suosikkini, Eini kertoo.

Aiemmilta kausilta Einin mieleen ovat jääneet ohjelmasta tanssisuorituksillaan loistaneet Pete Parkkonen, Antti Tuisku, Laura Voutilainen sekä Tomi Metsäketo.

– Hyviä tanssijoita on ollut vaikka kuinka paljon. Itse toivon, että säilyttäisin ohjelmassa sen pilkkeen silmäkulmassa, Eini toteaa.

Tanssii Tähtien Kanssa starttaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 22.9.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja