Mainos

Ei kunnon näyttöä Hämeenlinnan surmasta - nainen vangittiin

Poliisin mukaan jutussa ei ole tehty läpimurtoa ja uusia vihjeitä kaivataankin yhä. Erityisesti poliisia kiinnostaa Kaurialan ja Tiiriön kaupunginosissa liikkuneet henkilöt ja ajoneuvot.

Hämeenlinnan käräjäoikeus on vanginnut tänään naisen, jonka poliisi epäilee murhanneen 67-vuotiaan naisen Kaurialan kaupunginosassa viime keskiviikkona.

Hämeenlinnassa viime viikolla tapahtuneen henkirikoksen näyttö riitti vain heikompaan eli syytä epäillä -perusteeseen, joten vangitsemista on käsiteltävä uudelleen vähintään viikon kuluttua.

Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Kari Suominen tunnustaa, ettei poliisi ole tehnyt jutussa läpimurtoa. Tutkinnallisista syistä hän vaikenee yksityiskohdista, jotka liittyvät surmaan ja uhrin asunnon tulipaloon Ravikatu 7A:ssa. Vangittua hän kuvaa pelkästään aikuiseksi naiseksi, koska ei halua vaarantaa tämän oikeusturvaa.

Suomisen mukaan poliisi pitää edelleen avoinna muitakin tutkintalinjoja kuin vangitsemiseen johtanutta. Samaan aikaan etsitään vielä uusiakin johtolankoja.

Poliisin tiedotteessa tutkijat toivoivat edelleen yleisövihjeitä tapauksen selvittämiseksi. Heitä kiinnostavat epäilystä herättäneet henkilöt ja ajoneuvot, jotka liikkuivat viime keskiviikkona iltapäivällä ja illalla Kaurialan ja Tiiriön suunnalla.

- Ratkaisu on välillä pienestäkin kiinni, perustelee Suominen pyyntöä.

Vihjeitä otetaan vastaan numeroissa 03-65161 ja 050- 5471607.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.