Ei kasvata kokoa – tähän penispumppua oikeasti käytetään

Nykyisin erotiikkaliikkeissä käy myös keski-iän saavuttaneita pareja. Miehen kyvykkyys voi vanhemmalla iällä kärsiä verenpaineen tai sydänvaivojen vuoksi.

Enosi tekee sitä. Tätisi tekee sitä. Moni ei kenties halua ajatella, että myös omat vanhemmat tekevät "sitä" – harrastavat seksiä. 

Nykyisin erotiikkaliikkeissä käy myös aikuinen asiakasryhmä: keski-iän saavuttaneet naiset sekä parit, jotka ovat olleet jo vuosikymmeniä yhdessä, hakevat apua seksielämäänsä.

– Ennenaikaiseen siemensyöksyyn menee jonkin verran voiteita. Naisen "lämmittäminen" kestää näin nopeasti ajateltuna sen 15 minuuttia, ja nainen saattaa toivoa, että akti kestäisi pidempään. Kuitenkin mies laukeaa nopeasti, jolloin puuduttavat voiteet ovat hyviä, samoin kondomit, joissa on sisällä puuduttavaa ainetta, Anne Keränen, SinCity.fi-putiikista kertoo.

"Maailman paras keksintö"

Lapset lähtevät kotoa, ura loppuu, eläke alkaa. Silloin seksi saattaa kiinnostaa aivan uudella tavalla. Lemmen esteeksi voi muodostua fysiikka. Miehen kyvykkyys voi kärsiä verenpaineen tai sydänvaivojen vuoksi.

– Kun ei vielä haluta käyttää Viagraa, tai ei voida käyttää sitä sydänvaivojen vuoksi, haetaan penisrenkaita, Keränen sanoo.

Pareilla ei välttämättä ole minkäänlaista suurta ongelmaa; penis ei vain erektoidu kunnolla. Silloin apua saa yllättävältä taholta: roskapostiviesteistäkin tuttu penispumppu auttaa.

– Tämä on maailman paras keksintö, alun perin sitä varten, että jos penis ei erektoidu tarpeeksi, se saadaan erektoitumaan, Keränen sanoo.

Pumppua markkinoidaan yleensä peniksen koon kasvattajana. Siihen se ei auta.

– Itse kerron suoraan, ettei se kasvata mitään. Myyn niitä vain oikeasti tarpeeseen. Lääkäri voi lähettää eturauhaspotilaan leikkauksen jälkeen (ostamaan tuotteen), jotta saadaan pintaverenkierto nopeasti toimimaan. Se on maailman paras keksintö siihen, Keränen kuvaa.

– Alalla käytetään paljon superlatiiveja. Tämä on tuote, joka on kärsinyt siitä, koska alun perin se on tarkoitettu niin sanottuun oikeaan asiaan.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja