Ehdollisen vankeustuomion saanut Jukka Toivakka aikoo hakea muutosta päätökseen

Liigaseura Jukureiden jääkiekkopomo Jukka Toivakka tuomittiin kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Toivakka aikoo hakea muutosta päätökseen.

Toivakkaa syytettiin käräjäoikeudessa virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, liikenneturvallisuden vaarantamisesta ja pahoinpitelyn yrityksestä. Hän oli yrittänyt syytteen mukaan ajaa pysäköinnintarkastajan päälle saatuaan sakon. 

Syytteet pahoinpitelyn yrityksestä hylättiin, mutta Toivakka sai tuomionsa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Toivakka kommentoi tuomiota oikeusavustajansa kautta.

– Päämieheni Jukka Toivakka on ulkomaanmatkalla. Hän ilmoittaa kantanaan Etelä-Savon käräjäoikeuden tänään antaman tuomion johdosta, että käräjäoikeus on arvioinut esitettyä näyttöä virheellisesti. Hän pitää käräjäoikeuden tuomiota virheellisenä syyksilukemisen, rangaistuksen ja vahingonkorvausten osalta, kerrottiin Toivakan oikeusavustajan Ville Huttu-Hiltusen lähettämässä sähköpostissa.

– Olemme ilmoittaneet tyytymättömyyttä käräjäoikeudelle ja tulemme hakemaan muutosta käräjäoikeuden tuomioon, eikä tuomio siten tule tässä vaiheessa jäämään lainvoimaiseksi, tiedote jatkui.

Toivakka on toiminut pitkään Jukurien johdossa eri tehtävissä. Hän jättäytyi pois hallituksesta ja toimitusjohtajan tehtävistä syytteen tultua julki. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja