Mainos

Eero Hirvonen manasi karvasta loppusuoratappiota – "Tuollaisesta horjumisesta jää kiinni"

5:00

Suomi hävisi yhdistetyn parisprintin kolmossijataistelun Norjalle monon mitalla, kun Eero Hirvonen horjahti loppumetreillä ja Magnus Moan livahti sitä kautta niukasti edelle. Hirvosta loppuratkaisu sieppasi.

– Ottaa päähän jonkin verran, että tuollaisesta horjumisesta loppusuoralla tämä jää kiinni. Pitää pystyä pitämään paketti kasassa. Muutoin meni ihan suunnitellusti se viimeinen kierros, Hirvonen sanoi Hiihtoliiton tiedotteen mukaan.

– Olin hyvävoimainen siinä, ja kaikki oli pedattu, että olisin pystynyt loppukirissä viemään. Minulla oli enemmän vauhtia ja olin jo edelläkin siinä, mutta niin paljon horjuin, että siihen se sitten meni.

Myös toinen Suomen ykkösjoukkueen mies Ilkka Herola oli pahoillaan, että palkintopallipaikka jäi haaveeksi ja plakkariin tuli nelossija.

Saksa vei joukkueillaan kaksoisvoiton. Eric Frenzel ja Vinzenz Geiger päihittivät Fabian Riesslen ja Johannes Rydzekin 0,7 sekunnilla. Norjalle (Mikko Kokslien / Moan) ja Suomen ykkösjoukkueelle kirjattiin maalissa sama aika, 39,2 sekuntia kärjen takana.

Video kisan dramaattisista loppuhetkistä katsottavissa jutun ylälaidassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.