Eeli Tolvanen avasi hanat kauden ensimmäisessä NHL-pelissään – Mikael Granlundilta komea taistelumaali

Suomalaishyökkääjät nostivat Nashville Predatorsin taisteluun Tampa Bay Lightningia vastaan, mutta jääkiekon NHL:n ottelusta oli lopulta tuloksena 2–5-tappio.

Kauden suurimpiin mestarisuosikkeihin laskettu Tampa oli painellut kahdessa erässä 4–0-johtoon. Kolmannen erän alussa astuivat kuitenkin esiin Nashvillen suomalaishyökkääjät.

Erik Haula petasi maalin takaa upeasti paikan Eeli Tolvaselle, jonka ropelilaukaus painui Tampan maaliin. Kauden ensimmäisen NHL-ottelunsa pelannut Tolvanen kavensi ajassa 42.53 syntyneellä osumallaan lukemiksi 1–4.

Vajaat kolme minuuttia Nashvillen toiveita nostatti Mikael Granlund. Kiekko pyöri villisti Tampan maalilla, jossa maalivahti Andrei Vasilevski oli kellahtanut selälleen, ja Granlund survoi ahnaasti limpun rysään.

Tätä lähemmäs Nashville ei kuitenkaan onnistunut nousemaan, vaan Yanni Gourde iski viimeisellä minuutilla Tampalle 5–2-sinetin tyhjään maaliin. Osuma oli Gourden illan toinen.

Juuse Saros torjui Nashvillen maalilla 21 laukausta 25:stä maalia kohti suunnanneesta kudista.

Tampalla on nyt vyöllään viisi voittoa ja kaksi tappiota, Nashvillella neljä voittoa ja viisi tappiota.