Edmonton Oilersin superfani Ben, 6, on kuollut – seurayhteisö suree syvästi

Jääkiekkoseura Edmonton Oilersin superfanina tunnettu Ben Stelter, 6, on kuollut syöpään. Nuoren NHL-fanin kuolema on koskettanut syvästi seurayhteisössä.

Benistä tuli muun muassa Oilersin supertähden ja kapteenin Connor McDavidin ystävä, ja nuorimies nähtiin usein hänen seuranaan jäähallilla. Ben tuli tunnetuksi myös viraaleista videoista, joita nuori fani oli Oilersin sosiaalisessa mediassa tähdittämässä.

Oilers toi Benille sisältöä jokapäiväiseen elämään sairaalakäyntien ja hoitojen väliin. Hän nimittäin taisteli pitkään syöpää vastaan: Benillä oli pahanlaatuinen aivokasvain glioblastooma, joka vei lopulta hänen henkensä. Benin isä Mike Stelter kertoi suru-uutisesta keskiviikkona sosiaalisessa mediassa.

– Maailma menetti erityisen pojan ja täydellisen sankarin viime yönä. Ben, olit paras poika, jota olisimme koskaan voineet toivoa, ja olit paras kaverini koskaan. Sisaruksesi olivat onnekkaita, että heillä oli sinut niin suloisena veljenä. Taistelit niin pitkään ja kovaa ja voitit monia todennäköisyyksiä, isä kirjoitti.

– Sinä todella muutit maailmaa ja teit niin paljon hyvää lyhyenä aikanasi täällä. Äiti ja minä olemme niin ylpeitä sinusta. Sinulla oli suurempi sydän kuin kenelläkään, jonka olemme koskaan kohdanneet. Meidän sydämiimme jää Benin kokoinen aukko, eikä elämämme tule koskaan olemaan sama ilman sinua.

Beniä ovat sosiaalisessa mediassa muistaneet muun muassa Oilers-tähdet Connor McDavid ja Evander Kane.

– Ben, olit todellinen soturi ja inspiroit kaikkia meistä. Sinun vahvuutesi, päättäväisyytesi, rohkeutesi ja rakkautesi säteili läpi jääkiekkomaailman ja erityisesti meidän joukkueemme. Tulen kaipaamaan nyrkkipumppauksiasi ennen pelejä. Lähetämme Shelterin perheelle rakkautemme ja tukemme, Kane kirjoitti.

– Kosketit kaikkien sydämiä ja inspiroit meitä kaikkia. Olin onnekas, että sain olla ystäväsi. Lepää rauhassa, Benny, McDavid kirjoitti koskettavassa julkaisussaan, jossa hän jakoi Benistä useita kuvia.

Oilers on jakanut Benistä useita julkaisuja, joilla seura kunnioittaa hänen muistoaan. Seura kuvasi Benin olleen "Oilersin fani numero 1".

– Vaikka hän oli pieni kooltaan, Benin vaikutus joukkueeseemme ja yhteisöömme oli valtava, Oilersin tilillä kirjoitettiin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja