Edesmenneen Glee-tähden tyttöystävä teki koskettavan paljastuksen

Glee-sarjasta tuttu Lea Michele muistelee tulevalla albumillaan yllättäen menehtyneen poikaystävänsä Cory Monteithin kanssa viettämäänsä viimeistä hetkeä.

Glee-sarjasta tuttu Lea Michele oli surunmurtama kuin hänen poikaystävänsä, samaisessa sarjassa vaikuttanut Cory Monteith menehtyi yllättäen heroiinin ja alkoholin yliannostukseen viime kesänä.

Poikaystävänsä menehtymisen jälkeen kaunotar on työskennellyt tiiviisti Louder-nimisen levyn kimpussa ja tekee koskettavan paljastuksen yhden kappaleen suhteen. If You Say So –kappale nimittäin kertoo parin viettämästä viimeisestä hetkestä. Laulajattaren mukaan kappaleen nimi syntyi Monteithin viimeisistä hänelle lausumistaan sanoista.

– Vasta viikko sitten sanoit rakastavasi minua. Minä sanoin rakastan sinua enemmän. Huokasit ja lyhyen tauon jälkeen vastasit, jos sinä niin sanot, If You Say So –kappaleessa lauletaan.

Albumilla on myös You’re Mine –niminen kappale, joka on omistettu Monteithin muistoksi. Glee-sarjan tähti paljasti aiemmassa haastattelussa, että kyseinen kappale muistuttaa häntä aina edesmenneestä poikaystävästään.

– Tämä oli meidän kappaleemme. Aina sitä kuunnellessani muistelen Corya, nainen kertoi Just Jared –sivustolla.

Lähde: Daily Mail

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat