Edesmenneen Foo Fighters -rumpalin leski kommentoi miehensä kuolemaa ensimmäistä kertaa: "Taylor rakasti teitä"

Hawkins menehtyi yllättäen viime maaliskuussa.

Edesmenneen Foo Fighters -rumpali Taylor Hawkinsin leski Alison Hawkins, on julkaissut ensimmäisen lausuntonsa miehensä ennenaikaisen kuolemansa jälkeen.

– Osoitan maailmanlaajuiselle Foo Fighters -yhteisölle ja Taylorin faneille syvimmät kiitokseni ja ihailuni rakkaudesta, jota olette osoittaneet rakkaalle Taylorillemme, hän kirjoitti Instagramissa keskiviikkona.

Ystävällisyytenne on ollut korvaamaton lohtu perheelleni ja minulle tänä käsittämättömän surun aikana.

– Taylorin vaimona ja lastemme puolesta haluan kertoa, kuinka paljon merkitsitte hänelle ja kuinka omistautunut hän oli "pudottamaan sukat" jokaisen esityksen aikana.

Hawkinsia jäivät kaipaamaan hänen vaimonsa ja yhtyeensä lisäksi pariskunnan kolme lasta – Oliver, 16, Annabelle, 13 ja Everleigh, 8.

– Taylorilla oli kunnia olla osa Foo Fightersia ja hän arvosti unelmarooliaan bändissä joka minuutti 25 vuoden aikana. Pidimme jokaista bändin jäsentä ja laajennettua Foo Fighters -tiimiä perheenämme.

– Hänen elämänsä kunniaksi meidän kaikkien, jotka rakastimme häntä eniten, on nyt kunnioitettava Taylorin perintöä ja hänen meille antamaansa musiikkia. Kiitos vielä kerran kaikille rakkaudestanne ja myötätunnostanne. Taylor rakasti teitä kaikkia ja me rakastamme myös teitä.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat