Eddie Murphy jätti jälleen naisen kuin nallin kalliolle

Näyttelijä Eddie Murphy on päättänyt korkealentoisen suhteensa Tracey Edmondsiin. Pariskunta avioitui Bora Boralla kaksi viikkoa sitten, mutta nyt avioliitto on mitätöity.

- Pitkän pohdiskelun ja keskustelun jälkeen olemme päättäneet yhdessä, että luovumme lainmukaisesta suhteemme rekisteröinnistä, koska ei ole tarpeen luonnehtia suhdettamme sen enempää. Vaikka rakkaudentunnustuksemme Bora Boralla hiljattain oli osoitus syvästä rakkaudesta, ystävyydestä ja kunnioituksesta, jota meillä on toisiamme kohtaan henkisellä tasolla, olemme päättäneet jatkaa ystävinä, pariskunta kertoo People-lehdelle antamassaan tiedotteessa.

Pariskunnan vihkivalat Bora Boralla osoittautuivat laittomiksi ja parin oli määrä virallistaa suhteensa Yhdysvalloissa. Näin ei kuitenkaan tule käymään. Lehden saamien tietojen mukaan kuherruskuukausi meni täysin mönkään ja pari päätti suhteen virallistamisen sijasta erota.

Murphy ja Edmonds alkoivat seurustella syksyllä 2006 ja kihlautuivat kesällä 2007. Murphyn ja Edmondsin suhdetta on koko ajan varjostanut Melanie Brownin kanssa käyty huoltajuuskiista. Brown odotti Murphyn lasta tämän alkaessa seurustella yllättäen Edmondsin kanssa. Murphy kiisti pitkään olevansa Brownin lapsen isä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja