Duudsonien Jukka Hildén avoimena: "Paloin loppuun niin pahasti, että sieltä ei melkein tultu takas"

Duudsonien Jukka Hildén loppuunpalamisestaan: ”Tipahdin polvilleni” 1:55
– Suhtaudun tunteella kaikkeen, mutta sitten en osannut itkeä enkä nauraa. Mikään ei tuntunut miltään, Jukka Hildén kuvaili työuupumustaan Viiden jälkeen -ohjelmalle.

Jukka Hildén kertoo tuoreessa elämäkerrassaan tiukan työtahdin aiheuttamasta burnoutista.

Jukka Hildén purkaa kirjassaan Jukka Hildén – Kivun perintö avoimesti pettymystään siitä, että Duudsonien unelma maailman valloituksesta ei täysin toteutunut. Vaikka Duudsonit-sarjaa myytiin Yhdysvalloissa kahdelle suurelle kanavalle, Hildén kokee, että unelmaa ei täysin saavutettu.

– Täytyy muistaa, että tehtiin hienoja asioita ja päästiin tekemään isoja ohjelmia nuorisokanaville parhaisiin aikoihin. Itse olen kuitenkin pettynyt siihen, että sitä yritti olla kaikkea kaikille ja liikaa. Emme pystyneet fokusoimaan ja sanomaan, että ’Tämä menee nyt hyvin, tehdään nyt vaan tätä’, Hildén analysoi Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Hän kertoo sekä kirjassa että ohjelmassa avoimesti työuupumuksestaan.

– Annoin kaikkeni ja paloin niin pahasti loppuun, että sieltä ei melkein tultu takaisin.

Hildén kertoo oppineensa vetämään rajoja.

– Olen oppinut sanomaan ei. Piirsin ympyrän, ja sen sisälle, mitä haluan, ja ulkopuolelle piirsin sen, mitä en halua. Ulkopuoli oli aika täynnä asioita.

Ylläolevalla videolla Jukka Hildén kertoo, miten hän reagoi uupumukseen

Viiden jälkeen nähdään joka arkipäivä MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen. 

Ohjelma on katsottavissa suorana ja tallenteena myös MTV Katsomossa. Muista päivän uutisissa ja puheenaiheissa myös MTV Uutiset Live

Lue myös:

    Uusimmat