Pipsa Hurmerinta ja HP Parviainen päätehtävän reseptit.
ETU: Pipsa saa vaihtaa yhden tuotteen toisen keittiön kanssa.
HP:n ostokset:
- Leipäjuusto
- Fazerin sininen
- Sirkkoja
- Villisian filettä
- Valkoinen retikka
- Matoja => vaihdettu puolukoihin
- Sukat
Metsäistä villisikaa, ruskistettuja sirkkoja ja retikkasalaattia

- Villisian sisäfilettä
- Arla Voita
- Öljyä
Paloittele villisian sisäfile, jätä ronskisti isoja suupaloja. Hiero paloihin kuivamaustemarinadi. Paista villisikaa voissa ja öljyssä.
Maustemarinadi
- Suolaa
- Pippuria
- Timjamia
- Rosmariini
- Öljyä
Sekoita aineet morttelissa. Hiero mausteseos villisian lihan paloihin. Paista voissa ja öljyssä.
Soija-hunaja kastike
- Soijakastike
- Hunajaa
Lisää fileiden paiston jälkeen pannulle soijaa ja hunajaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Voissa ruskistetut sirkat
- Sirkkoja
- Arla Voita
- Myllyn Paras Vehnäjauhoja
- Suolaa
Pyöräytä sirkat vehnäjauho-suolaseoksessa. Paista sirkat rapeiksi ruskistetussa voissa
Daigon retikkasalaatti
- Retikka
- Lehtipersilja
- Sitruunamehua
- Öljy
- Lehtipersilja
- Hunaja
- Suola
- Pippuri
Kuori ja siivuta retikka ohuiksi siivuiksi mandoliinilla. Sekoita marinadi. Laita retikat marinoitumaan ja tarjoile heti. Koristele lehtipersiljalla.
Sinapinsiemenpikkelssi
- 1 osa vettä, 1 osa etikkaa 1 rkl sokeria
- sinapinsiemeniä
Sekoita ja kiehauta vesi-etikka-sokeriliemi, lisää sinapinsiemenet ja kiehuta neste pois (n. 20 min)
Sukkamehu-välihuljutus

- HP:n sukat
- Puolukoita
- Cayanne pippuri
- Rosepippuri
- Sitruunan kuori
- Vaniljatanko
- Sitruunaa
- Vaniljatanko
Uuta sukkia cayannepippurilla ja rosepippurilla maustetussa vedessä. Tarjoile vanilja tangon ja sitruunalohkon kera.
Leipäjuustoa, suklaata ja puolukoita

- Leipäjuusto
- Leipäjuusto
- Arla Voita
Paloittele leipäjuusto ja paista voissa.
Sulatettu suklaa
- Maitosuklaata
Sulata suklaa vesihauteessa.
Puolukat
- Puolukoita
- Kardemumma
Mausta puolukat kardemummalla.