Dramaattinen käänne Salkkareissa: Suosikkihahmo putosi ikkunasta asvalttiin – näin näyttelijä kommentoi hurjaa kohtausta

Näin Salkkareiden dramaattinen kohtaus tehtiin 2:10
Salkkarit-hahmojen käsirysy eskaloituu rajusti: Näin näyttelijä Aku Sipola kommentoi hahmonsa dramaattista kohtaloa

Severin mustasukkaisuus johtaa rajuun tilanteeseen Salatut elämät -sarjassa. Näyttelijä Aku Sipola kertoo MTV Uutisille, kuinka dramaattinen kohtaus toteutettiin.

Salatut elämät -sarjassa nähtiin dramaattinen kohtaus, kun Cindyyn ihastuneiden Jeren ja Severin sanaharkka riistäytyi käsistä. Tilanne eskaloitui lopulta fyysiseksi, ja seurauksena Jere putosi Moosen ikkunasta viidennestä kerroksesta asvalttiin.

Jereä näyttelevä Aku Sipola kertoo MTV Uutisille, että näyttelijät suunnittelivat taistelukoreografian yhdessä ohjaajan kanssa ja tilanne oli nopea.

– Siihen oli rakennettu täysin identtinen lavaste Moosen ikkunan kanssa, josta sitten stuntti-Jere hyppäsi. Siellä oli patja alla, Sipola paljastaa.

Pudotusta oli todellisuudessa paljon vähemmän kuin viisi kerrosta. Sipola tunnusti kuitenkin olevansa tyytyväinen siitä, että kohtaus tehtiin stunttinäyttelijän avulla, sillä hän tahtoi välttää turhat riskit.

– Stunteissa on kuitenkin aina riskit olemassa: Jos menee jalka tai nilkka vääntyy, niin siinä menisivät äkkiä kaikki työkuviot uusiksi.

Kuinka Jerelle käy onnettomuudessa? Katso haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta! 

Katso myös dramaattinen kohtaus: 

Raivo ottaa vallan Severistä 1:38

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat