Douglas ja Zeta-Jones palasivat yhteen – Douglasin äiti vahvistaa

Aikalisän suhteessaan ottaneet näyttelijät ovat selättäneet ongelmansa.

Viime elokuussa taukoa avioliitostaan ottaneet Hollywood-näyttelijät Catherine Zeta-Jones ja Michael Douglas ovat palanneet yhteen – ainakin mikäli on uskominen Douglasin äitiä Diana Dillia. Hän sanoo Hello Magazinen haastattelussa tienneensä, että 13 vuotta naimisissa ollut pari saa asiansa selvitettyä.

– He ova yhdessä. Tiesin, että he saisivat asiat kuntoon. He ovat molemmat lempeitä ihmisiä, eivät hysteerisiä. He ovat aina olleet hyvin helliä ja avoimia toisiaan kohtaan, Dill selittää.

Avioliiton uudelleenlämmittämistä on auttanut yhteinen laatuaika ulkomailla.

– He viettivät kolme pitää lomamatkaa yhdessä. Jokin alkoi toimia. He menivät Kanadaan, missä heillä on talo Quebecissa. He olivat myös Bermudalla, sekä Karibialla lastensa kanssa. Heillä on ollut paljon yhteistä aikaa parin viimeisen kuukauden aikana, Dill selittää.

Zeta-Jonesilla ja Douglasilla on kaksi yhteistä lasta, Dylan, 13, ja Carys, 10. Anopin mukaan Zeta-Jones on muuttanut takaisin perheensä lähelle, ja asuu tällä hetkellä heidän naapuritalossaan.

Pari on antanut viitteitä yhteenpaluusta jo aiemmin. Kun Douglas palkittiin parhaaksi miesnäyttelijäksi Golden Globe -gaalassa My Life with Liberace -elokuvasta, osoitti hän puheessan rakkautta sekä lapsiaan että vaimoaan kohtaan. Hän on myös vihjaillut haastatteluissa elämänsä olevan tällä hetkellä erittäin hyvällä mallilla.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat