Mainos

Dotcomeja hyljeksitään

Teknologiayritysten viimeaikainen villitys vaihtaa yritysnimi.com -loppuiseksi on näillä näkymin ohitse. Dotcom-päätteestä on muodostunut taakka korkean teknologian yrityksille niiden taistellessa kovissa markkinapyörteissä. Ennen niin modernina ja luovana pidetystä .com-nimestä yritetäänkin nykyään pyristellä eroon.

-Päätteellä alkoi olla todella negatiivinen vivahde, perusteli Harlan Hugh oman yhtiönsä nimenvaihdosta TheBrain.comista The Brain Technology Groupiksi.

-Kuultuaan yhtiömme olevan dotcom-yritys, ihmiset uskoivat meidän olevan matkalla kohti konkurssia, Hugh lisäsi. TheBrain.com ei ole ainoa tähän ratkaisuun päätynyt teknologiayritys. InfoSpace.com tiputti maaliskuussa nimestänsä hännän ja on nykyään yksinkertaisesti InfoSpace.

VarsityBooks.com muutti nimensä Varsity Groupiksi ja ShopNow.com vastaavasti Network Commerceksi. Teknologiayhtiöitä ajaa nimenvaihdokseen kollegayritysten Boo.comin sekä ToysMart.comin konkurssit.

Lisäksi dotcomien ahdinkoa lisää tekno-osakkeiden viimekuukausina vallinnut laskusuunta maailman pörsseissä. Hughin mukaan jotkut dotcom-yritykset menestyvät erittäin hyvin ja toiset taas eivät. Mutta kaikki dotcomit on heitetty yhteen ja me halusimme poistua siitä kategoriasta, Hugh lisäsi.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.