Dorothy repäisi 103-vuotispäivänään: Otti ensimmäisen tatuointinsa ja hyppäsi moottoripyörän kyytiin – idea syntyi kuukausien koronaeristyksessä

103-vuotias nainen päätti koronan aikaan tehdä bucket listin itselleen – otti syntymäpäivänään ensimmäisen tatuointinsa 0:45
103-vuotias nainen päätti koronan aikaan tehdä bucket listin itselleen – otti syntymäpäivänään ensimmäisen tatuointinsa, tältä "eka kerta" näytti!

Yli 100-vuotias amerikkalaisnainen todistaa, ettei ikä ole este unelmien toteuttamiselle. Hänen hurjapäisistä tempauksistaan kertoo muun muassa CNN. 

Michiganissa asuva Dorothy Pollack päätti alkaa toteuttamaan unelmiaan. Hän oli ollut kuukausien ajan eristyksessä hoitokodissa koronapandemian vuoksi.

Hän teki listan asioista, jotka hän haluaisi toteuttaa. Yksi niistä oli sammakkotatuointi, jonka nainen otti 103. syntymäpäivänsä kunniaksi.

– Se oli aika jännittävää. Vuosia sitten lapsenlapseni halusi minun ottavan tatuoinnin, mutta en ottanut, Pollack muistelee CNN:lle. 

– Yhtäkkiä päätin, että haluan sellaisen. Ja jos vain mahdollista, halusin sammakon, koska pidän niistä, hän perustelee.

CNN:n mukaan Pollack rakastaa uutta tatuointiaan jopa enemmän kuin kulinaristisia herkkujaan: hampurilaisia ja olutta. 

Hurjapäisen naisen haaveissa oli myös ajaa moottoripyörällä ja toive toteutui näyttävästi – tosin ilman kypärää.

Katso videolta, miltä ensimmäisen tatuoinnin ottaminen näytti! 

Lähteet: CNN, CTV News

Lue myös:

    Uusimmat