Donald Trumpin ensimmäinen vaimo Ivana, 71, lataa suorat sanat ex-miehestään – yksi piirre vaikuttaa erityisesti käytökseen

Ivana Trump toivoisi "show´n" olevan jo ohitse. 

Presidenttikilvassa Joe Bidenille hävinneen Donald Trumpin ex-vaimo Ivana Trump, 71, antoi People-lehdelle harvinaisen haastattelun. Ex-vaimo lataa suorat sanat lehden artikkelissa.

– Halusin vain, että tämä koko asia olisi ohitse tavalla tai toisella. En jaksa välittää, Ivana kertoo haastattelussa. 

Donald Trump, 74, on kertonut, ettei hyväksy tappiotaan. Fox Newsin mukaan Trumpin kampanja aikoo lähettää Georgiaan, Arizonaan ja Pennsylvaniaan äänten uudelleenlaskentatiimejä. Kampanja kerää myös rahaa äänestäjiltä oikeustaistelua varten.

Vaikka Trumpilla ei ole todisteita, hän väittää, että presidentin virka on varastettu häneltä ja Bidenin äänet olisivat vilpillisiä. 

– Hän on todella huono häviäjä. Hän ei pidä häviämisestä ja jatkaa taistelua taistelun perään, jotta voittaisi, Ivana toteaa. 

Ivana toivoo, että heidän kolme lastansa, Ivanka, Eric ja Donald Jr. muuttaisivat pois Washingtonista.

– Haluan, että he voisivat elää normaalia elämää. He varmasti nauttivat Donaldin ympärillä olemisesta, vaaleista ja niiden hoitamisesta, sekä mitä tulee tapahtumaan. Mutta kiitos Jumalalle se on nyt ohi! Ivana totesi haastattelussa. 

Ivana uskoo, että Trump ei aio jatkaa enää politiikassa uhoamisestaan huolimatta. 

– En usko, että hänellä on vaihtoehtoja. Hän menee mitä luultavammin Palm Beachille, pelaten siellä golfia ja elää normaalia elämää. Tämä olisi paras valinta, mitä hän voisi tehdä. 

Ensiksi Donald Trumpin tulisi kohdata kuitenkin todellisuus, artikkelissa kirjoitetaan. 

– Hänen pitäisi myöntää tappionsa, mutta hän vihaa olla häviäjä. Häviäjä on kuitenkin aina häviäjä. Hänellä on kuitenkin tolkuttomasti rahaa, paikkoja minne mennä ja nauttia elämästään, Ivana toteaa haastattelussa. 

Ivana Trump on presidentin ensimmäinen vaimo. Ivanan ja Donald Trumpin tiet kohtasivat kesällä 1976, kun myös mallintöitä tehnyt vaalea Ivana matkasi New Yorkiin Montrealin olympialaisten markkinointiin liittyvälle työmatkalle. 1990-luvun alussa Ivana haki avioeroa, joka oli pitkään yksi amerikkalaislehtien suurimmista uutisista. Vaikka Ivana ei jäänyt vuonna 1992 viralliseksi tulleessa riitaisassa erossa todellakaan tyhjin käsin, hän on tehnyt eron jälkeen uraa myös omien bisnestensä parissa muun muassa vaatemallistolla, koruilla ja kosmetiikkatuotteilla.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat