Donald Trump lyttäsi Rihannan Super Bowl -esityksen: "Epäilemättä huonoin puoliaikashow'"

Katso Rihannan Super Bowl LVII -puoliaikashow 13:26
Katso videolta Rihannan Super Bowl LVII -puoliaikashow kokonaisuudessaan!

Yhdysvaltain ex-presidentti Donald Trump haukkui Rihannan puoliaikashow'n.

Pop-tähti ja kosmetiikkamoguli Rihanna astui esiintymislavalle ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen Super Bowlin puoliaikashow’ssa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Laulajan reilun 13 minuutin mittainen show löi monet katsojat ja kuuntelijat ällikällä, mutta Yhdysvaltain ex-presidentti Donald Trumpia se ei puhutellut.

Trump kirjoitti Truth Social -alustalle Rihannan esityksen olleen "eeppinen moka".

– Rihanna tarjoili epäilemättä huonoimman puoliaikashow'n Super Bowlin historiassa, Trump latasi postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lytätessään Rihannan puoliaikashow'n Trump myös kirjoitti, että laulaja oli aikaisemmin loukannut "rumalla ja loukkaavalla kielenkäytöllään yli puolta kansakunnastamme".

Trump jakoi vain muutamaa päivää aikaisemmin samaiselle somealustalle postauksen, jossa hän muun muassa kirjoitti, ettei Rihanna ole lahjakas ja ettei tämä olisi mitään ilman stylistiaan.

Ex-presidentin ulostulot juontavat mitä todennäköisimmin juurensa Rihannan vuonna 2020 jakamaan Instagram-kuvaan, jossa tämä on spraymaalannut Fuck Trump -tekstin auton katolle Texasissa sijaitsevassa Cadillac Ranch -taideinstallaatiossa. Vuonna 2019 Rihanna puolestaan kutsui Voguen haastattelussa Trumpia "Amerikan mielisairaimmaksi mieheksi". 

Lue myös:

    Uusimmat