Ruotsin ahdistelukohu: 15-vuotiasta poikaa kuulusteltu

Ruotsissa poliisi on kuulustellut 15-vuotiasta poikaa liittyen kohuttuun ahdisteluun kesäfestivaaleilla, kertoo sanomalehti Dagens Nyheter.

Lehden mukaan pojan epäillään ahdistelleen ja pahoinpidelleen kahta 14-vuotiasta tyttöä We are Sthlm -festivaaleilla viime kesänä. Syyttäjän mukaan poika kopeloi toista tytöistä ja löi toista päähän, kun tämä yritti puuttua asiaan.

Uhrien kertoman mukaan teot tapahtuivat hämärän laskeuduttua juhlivassa väkijoukossa. Joukko poikia veti toisen tytöistä tanssirinkiin, jossa useat heistä alkoivat kopeloida häntä. Kun toinen tyttö yritti mennä väliin, häntä lyötiin.

Lopulta järjestyksenvalvojat puuttuivat tilanteeseen ja ottivat kiinni 15-vuotiaan epäillyn. Muita ringissä olleita ei ole otettu kiinni. Dagens Nyheter ei kerro myöskään sitä, miksi poliisi otti pojan kuulusteluihin vasta nyt.

Ruotsissa nousi kohu kun DN paljasti sunnuntaina, että We are Sthlm -festivaaleilla oli kahtena viime kesänä tapahtunut seksuaalista ahdistelua. Poliisi ei ollut kertonut tapauksista julkisuuteen.


Lue myös:

    Uusimmat