Teinipojat joutuivat järkyttävän väkivallan uhreiksi Ruotsissa – kaksi miestä raiskasi ja kidutti läpi yön solnalaisella hautausmaalla

Ruotsissa kaksi nuorta miestä on vangittu Solnassa sijaitsevalla hautausmaalla viikonloppuna tapahtuneen järkyttävän välikohtauksen jälkeen, uutisoi Aftonbladet.

Kaksikon syytetään kiduttaneen kahta heidän uhreikseen sattumalta valikoitunutta teinipoikaa läpi yön hautausmaan alueella.

Kaksikko ehti piinata poikia lähes kymmenen tunnin ajan, ennen kuin paikalle sattunut ohikulkija havaitsi tilanteen ja hälytti apua sunnuntaina aamulla.

Poliisit saivat epäillyt pian kiinni tekopaikan lähettyviltä. Tekijät yrittivät paeta paikalta, mutta silminnäkijä auttoi poliisia heidän tunnistamisessaan.

Kauhean yön aikana teinipojat oli muun muassa pakotettu maakuoppaan, jota epäillyt olivat alkaneet täyttää. Lisäksi uhreja oli pahoinpidelty, nöyryytetty ja heidät oli syyttäjän mukaan myös raiskattu.

Silmitön väkivalta oli Aftonbladetin mukaan saanut alkunsa ilmeisesti siitä, kun miehet olivat yrittäneet myydä pojilla huumeita ja kieltäytymisen jälkeen pakottaneet nämä hautausmaalle. Uhreiksi pojat valikoituivat ilmeisesti sattumalta.

18-vuotiasta ja 21-vuotiasta tekijää epäillään kidnappauksesta, törkeästä pahoinpitelystä, raiskauksesta ja ryöstöstä.

Aftonbladetin mukaan molemmat epäillyistä ovat sekä poliisin että sosiaaliviranomaisten vanhoja tuttuja. Ainakin toisella heistä on pitkä rikoshistoria ja mielenterveydellisiä ongelmia.

21-vuotias oli vasta viime kuussa tuomittu polttopullojen heittämisestä ja tuhopoltosta. Mies ei ollut ehtinyt vielä aloittaa tuomionsa suorittamista vankilassa.

Aiheesta kertoi aiemmin Suomessa Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat