Mainos

Dita Von Teesen rintavako oli liikaa tv-pomoille

Burleskitähti Dita Von Teese, 38, ei päässyt esittelemään kaikkia parhaita puoliaan CSI-jaksossa.

Dita Von Teese nähdään pian Yhdysvalloissa tv-ruuduissa. Kaunotar pestattiin CSI-jaksoon esittämään viehättävää opettajatarta nimeltä Ellen Whitebridge, joka paljastuu rikostekniikasta kiinnostuneeksi burleskitanssijaksi. Jaksossa hän pääsee myös esittämään burleskitaitojaan.

Tähden uhkea rintavako oli kuitenkin tv-pomoille liikaa, ja tuotannon edustajat joutuivatkin hieman hillitsemään hänen pukeutumistaan, kertoo Dailymail.

– Kanavalla puhuttiin ”loukkaavasta rintavaosta”, mikä oli aika erikoista ottaen huomioon, kuinka paljon sarjassa roiskuu veri, Dita Von Teese kommentoi lehtihaastattelussa.

Kritiikistä huolimatta burleskitähti oli esiintymiseensä tyytyväinen.

– On tärkeää kokeilla uusia juttuja ja toivon, että panokseni näkyy. Tämä oli isompi rooli kuin olin alun perin ajatellut, hän mietti.

Joissakin jakson kohtauksissa Dita Von Teese on lähes tunnistamaton ilman valokuvista tuttua dramaattista meikkiään. Luvassa on myös pientä sutinaa Eric Szmandan näyttelemän Greg Sandersin ja Ditan näyttelemän hahmon välillä. A Kiss Before Frying -niminen CSI-jakso nähdään ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa 20. tammikuuta 2011.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk ja Imdb.com

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.