Diilistä potkut saanut Theo pettyi karvaasti: ”Selkäänpuukotus ei kuulu tapoihini”

Diilin toisessa jaksossa jaettiin ensimmäiset potkut. Kilpailusta putosivat Theo ja Melissa.

VIDEO: Diilin toisessa jaksossa joukkueet ihastelevat tekemiään lehtimainoksia.

Theo toimi Kratos-joukkueen projektipäällikkönä ensimmäisessä tehtävässä. Kun joukkue hävisi tehtävän, Theo joutui pudotukseen kahden valitsemansa joukkuetoverin kanssa. Hjallis Harkimo päätyi antamaan potkut Theolle ja Melissalle.

Theo kertoo MTV.fille yllättyneensä siitä, miten haastavaa joukkueen yhteishengen luominen oli. Joukkueella oli vaikeuksia puhaltaa yhteen hiileen, mikä Theon mielestä johti epäonnistumiseen.

– Jos kaikki olisivat toimineet osana tiimiä, eivätkä olisi halunneet erottua yksilöinä, tulos olisi ollut ihan toinen.

Theo uskoo, että olisi menestynyt paremmin miesten joukkueen johtajana. Miehet ja naiset ehtivät muodostaa omat porukkansa jo ennen ensimmäistä tehtävää, joten naisten joukkueen projektipäälliköksi jouduttuaan hän koki olevansa ulkopuolinen.

– Oli odotettavissa, että jos joukkue häviää, syyllinen etsitään porukan ulkopuolelta.

Kilpailun aikana Theolle oli tärkeää pysyä rehellisenä itselleen ja toimia arvojensa mukaan. Kaikki muut kilpailijat eivät hänen mukaansa pelanneet rehellisesti eivätkä esimerkiksi pitäneet lupauksiaan.

– Selkäänpuukotus ei kuulu tapoihini, joten jos rehellistä peliä pelaamalla kuului lähteä tässä vaiheessa, lähdin enemmän kuin mielelläni.

Diili MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat