Diili-kilpailijat ihmettelevät Theon syytöksiä: "Ajattelimme, että Theo olisi huomannut tehtävän aikana, ettei homma toimi"

Helena ja Melissa ovat Theon kanssa eri mieltä tämän toiminnasta johtajana. 

VIDEO: Diilin toisessa jaksossa joukkueet ihastelevat tekemiään lehtimainoksia.

Diilin toisessa jaksossa Theo kertoo johtoryhmälle olevansa järkyttynyt siitä, että muu joukkue kääntyi johtoryhmän edessä häntä vastaan.

– Pelkäsin vähän kaksinaamaisuutta tiimiltä näiden sukupuolierojen vuoksi.

Theo kokee, että tehtävän epäonnistuminen laitettiin hänen syykseen, koska joukkueen muut jäsenet olivat naisia.

Ensimmäisessä pudotuksessa mukana ollut Helena ihmettelee Theon kommentteja. Hän toteaa MTV.fille, että arvostelun kohteena oli Theon suoriutuminen omassa roolissaan, ei hänen sukupuolensa.

Helenan mielestä muu joukkue ei käyttäytynyt kaksinaamaisesti Theoa kohtaan. Hän toteaa, että johtoryhmässä on tarkoitus käydä tehtävä läpi ja puhua avoimesti asioista, joita on jäänyt hampaankoloon.

– Toki tuntuu ikävältä, jos Theolle on jäänyt sellainen olo, että olimme kaksinaamaisia. Toisaalta ihmettelen myös, jos hänelle jäi sellainen tunne, että tehtävä oli mennyt hänen osaltaan älyttömän hyvin.

Toisessa jaksossa potkut saaneen Melissan mielestä Theo joutui ensimmäisessä tehtävässä kovan paikan eteen. Hän on kuitenkin sitä mieltä, ettei Theo ollut tehtäviensä tasalla.

– Ajattelimme, että Theo olisi huomannut tehtävän aikana, ettei homma toimi. Kaikilla oli paineita, mutta Theo ei ehkä halunnut nähdä sitä, Melissa sanoo MTV.fille.

Diili MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat