Prinsessa Dianan hovimestari teki lopun prinssi Harryn isyyshuhuista: "He eivät olleet vielä tavanneet silloin!"

Prinsessa Dianan entinen hovimestari ja uskottu mies Paul Burrell haluaa tehdä lopun huhuista, joiden mukaan Paul Hewittin epäillään olevan prinssi Harryn biologinen isä.

Prinsessa Dianan entisen rakastajan James Hewittin on arveltu jo vuosikymmenten ajan olevan prinssi Harryn biologinen isä, mutta hän on itse kieltänyt asian vakaasti. Myös Dianan entisellä hovimestarilla, Paul Burrellilla on sama kanta asiaan. 

– Hän ei ollut edes tavannut Jamesia vielä silloin! Prinsessa Diana ei tuntenut James Hewittiä vielä silloin, kun Harry syntyi. Se on fakta.

Burrell palveli prinsessa Dianaa vuosien ajan siihen asti, kun prinsessa kuoli traagisesti auto-onnettomuudessa Pariisissa elokuussa 1997. 

Prinssi Harry syntyi vuonna 1984, kun prinsessa Dianan ja prinssi Charlesin avioliitto oli kestänyt viisi vuotta. Burrell vakuuttaa, ettei Diana ollut tavannut Hewittia vielä tällöin. 

Prinsessa Dianan ja Hewittin suhde alkoi, kun prinsessa pyysi häntä ratsastusopettajakseen vuonna 1986. Diana oli tällöin vielä naimisissa prinssi Charlesin kanssa.

Lähde: Toronto Sun 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja