Demi Lovato kertoo joutuneensa raiskauksen uhriksi teini-ikäisenä: "Syytin itseäni"

1:28
Demi Lovato kertoi yliannostuksesta vuonna 2018.

Laulajatähti Demi Lovato avautuu uudessa dokumenttisarjassa hänen traagisista elämänkäänteistään.

Suosittu laulaja Demi Lovato avaa hänen uudessa Dancing With the Devil -dokumenttisarjassa elämänsä rajuja käännekohtia. Lovato kertoo, että hänet raiskattiin teini-ikäisenä, kun hän työskenteli Disney-kanavalla 2000-luvun loppupuolella.

Tekijä ei joutunut vastuuseen teoistaan sen jälkeen, kun Lovato oli kertonut tapahtuneesta. Laulaja ei paljastanut tekijää dokumentissa, mutta kertoo joutuneensa kohtaamaan häntä useaan otteeseen kamalan teon jälkeen.

– Meillä oli jotain juttua ja sanoin, ettei mennä tästä pidemmälle. Olin neitsyt, enkä halunnut menettää neitsyyttäni tällä tavalla. Sillä ei ollut merkitystä. Syytin itseäni, koska menin samaan huoneeseen hänen kanssaan.

Tilanne oli myös erityisen raskas, koska Lovaton piti pitää yllä ”puhdasta imagoa” Disneyn vuoksi. Hän joutui pitämään myös niin sanottua ”neitsytsormusta”. Lopulta hänelle alkoi tulla syömishäiriöitä ja itsetuhoisia ajatuksia. Hänen oli vaikea hyväksyä, että oikea raiskaus oli tapahtunut.

– Me too -tarinani on minä kertomassa muille, että joku teki minulle näin, eikä hän joutunut koskaan siitä vastuuseen.

Raiskattiin myös myöhemmin

Lovato kiidätettiin sairaalaan 24. heinäkuuta vuonna 2018 sen jälkeen, kun hänet löydettiin tajuttomana kotoaan Los Angelesista. Hän oli ottanut yliannostuksen huumausainetta. Kahden viikon sairaalahoidon jälkeen Lovato hakeutui vieroitukseen.

Lovato kertoo dokumentissaan, että ”hänet jätettiin kuolemaan” sen jälkeen, kun huumekauppias oli raiskannut hänet yliannostuksensa aikana.

Tilanne muistutti hänen aiempaa kokemustaan teini-ikäisenä.

– Menetin neitsyyteni raiskauksessa. Kutsuin sitä henkilöä takaisin kuukautta myöhemmin ja yritin tehdä oikein ottamalla tilanteesta kontrollin. Sen myötä aloin voimaan vain entistä pahemmin, Lovato kertoo.

Nainen kertoo olleensa itselleen ankara tilanteista vuosien ajan.

Kovia kokenut laulaja julkaisee YouTubessa maaliskuussa neliosaisen -dokumenttisarjan, jossa hän käy läpi kokemuksiaan huumeriippuvaisena ja sen vaikutuksista elämään.

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja