Delfiinikohu aiheutti esiintyjäkadon Särkänniemessä – myös Erin perui keikkansa

Särkänniemen kesäkauden päättäjäisten esiintyjistä on Erinin peruttua esiintymisensä jäljellä enää kaksi.

Laulajatähti Erin on ilmoittanut Lauri Tähkän tavoin, että hän ei aio esiintyä Särkänniemen huvipuistossa tulevana viikonloppuna.

Lauri Tähkä ilmoitti tänään keskiviikkona päivällä sekä Instagram- että Facebook -tileillään, ettei hän esiinny Särkänniemen huvipuistossa huvipuiston toimintaan sekä eettisiin seikkoihin vedoten.

– Valitettavasti joudun perumaan osallistumiseni Särkänniemen huvipuiston konserttiin 3.9. Syynä on huvipuiston toimintaa ja eettisiä seikkoja koskeva viimeaikainen uutisointi. Pyrin tekemään korvaavan keikan yhteistyössä Radio Novan kanssa tulevaisuudessa, ja infoan siitä heti kun tiedän enemmän, laulaja kirjoitti.

Jos kuva ei näy yllä, voit katso se täällä.

Erin kirjoittaa Facebook-sivullaan seuraavasti:

– Olen päättänyt peruuttaa esiintymiseni Särkänniemen kauden päättäjäisissä 3.9. Särkänniemen toimintaan ja sen kautta myös konserttiin kohdistuvan negatiivisen huomion vuoksi. Teen syksyn aikana varmasti jotain kivaa Radio Novan kanssa, infoilen siitä kun tiedetään tarkemmin. Hyvää syksyä kaikille ja toivotaan, että delfiineillä kaikki sujuu kuitenkin hyvin.


Särkänniemessä järjestetään lauantaina huvipuiston kesäkauden päättäjäiset yhdessä Radio Novan kanssa. Tällä hetkellä Särkänniemi ilmoittaa verkkosivuillaan, että päättäjäisissä esiintyvät Jonne Aaron ja Happoradio.

Särkänniemen toimitusjohtaja: Salailulla halusimme varmistaa siirron onnistumisen 2:48

Lue myös:

    Uusimmat