Deittisovellus löysi Brookelle yhteensopivimman miehen – valinta sai naisen pöyristymään: "Aiomme haastaa Hingen oikeuteen"

MTV Uutiset kokeili miltä Tinder näyttää 69-vuotiaan Tertun silmin 4:11
Katso video: MTV Uutiset kokeili miltä Tinder näyttää 69-vuotiaan Tertun silmin!

Deittisovelluksen näkemys yhteensopivasta parista törmäsi todellisuudessa karuun tosiasiaan.

24-vuotias Brooke Averick on monien muiden tavoin yrittänyt etsiä rakkautta deittisovelluksista. Toisinaan netin kautta saattaa löytyä sopiva kumppani, mutta monesti käyttäjä joutuu pettymään.

Niinpä Brooke olikin kiitollinen, kun hän sai tietää Hinge-sovelluksen löytäneen hänelle "yhteensopivimman" henkilön. Sovellus ehdotti, että Brooken pitäisi tavata Noah-niminen mies.

Jo 2,5 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla Brooke kertoo ehtineensä jo nähdä kyseisen miehen ja viettävän tämän kanssa kiitospäivää. Se ei kuitenkaan ole Hingen ansiota.

– Itse asiassa hän on veljeni. Tästä syystä aiomme haastaa Hingen oikeuteen, Brooke irvailee väistellen samalla veljensä leikkimielisiä suukkoja.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Muutkin ovat joutuneet pettymään sovellukseen

Sosiaalisessa mediassa Hingen virhearvio on saanut huumorin kukkimaan, kertoo tapauksesta uutisoinut News.com.au.

– Hinge tiesi pandemiasta ja että sinun tulee pysyä kotona ollaksesi turvassa, eräs käyttäjä vitsailee.

Brooken paljastus on saanut myös muut jakamaan kamalimpia kokemuksiaan deittisovelluksista. Eräs nainen kertoo Hingen ehdottaneen hänelle treffejä ex-poikaystävänsä kanssa, toinen entisen aviomiehensä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat