David Beckhamin kuuluisimmat tatuoinnit ja niiden merkitykset – tiesitkö näistä?

Jalkapalloilija David Beckhamin kehoa koristavat lukuisat tatuoinnit, jotka ovat vuosien saatossa saaneet hurjasti huomiota. AVA kokosi yhteen kuvia tähden tatuoinneista ja selvitti millaisia merkityksiä miehen merkityksellisimmät tatuoinnit kätkevät.

Jalkapalloilija David Beckham, 37, on niittänyt vuosien saatossa hurjasti huomiota lukuisilla tatuoinneillaan. Beckham on vuosien saatossa tehnyt paljastuksia siitä, millaisia merkityksiä hänen tietyt tatuointinsa kätkevät.

Viimeksi jalkapalloilija sai tatuoinneillaan kiinalaiset innostumaan viikonloppuna paljastaessaan kylkeään koristavan kuvan merkityksen. Vapaasti suomennettuna urheilijan kylkeä komistavat kiinalaiset kirjaimet merkitsevät, että kohtalon on määrä päättää elämästä ja kuolemasta, mutta asema ja rikkaudet määritetään taivaassa.

"Brooklyn"

Beckham ikuisti ihoonsa esikoisensa Brooklyn-pojan nimen. Näyttävin kirjaimin jalkapalloilijan alaselkään tatuoitu kuva on vuosien saatossa saanut paljon huomiota.

"Romeo"

Kun Beckhamin ja hänen vaimonsa toinen lapsi syntyi, otti Beckham jälleen uuden tatuoinnin. Romeon nimi koristaa hänen yläselkäänsä vastaavin kirjaimin kuin isoveljensä nimi.

"Cruz"

Myös Beckhamien kolmannen lapsen nimi on löytänyt paikkansa isän selässä. Cruzin nimi on tatuoitu keskelle Beckhamin selkää.

Suojelusenkeli

Beckhamin yläselkään ikuistettu siivekästä ihmishahmoa muistuttava kuva on miehen omien sanojen mukaan hänen suojelusenkelinsä.

Kiinalaiset merkit

Beckhamilla on useita tatuointeja, jotka muodostuvat kiinalaisista merkeistä. Mies on vuosien saatossa paljastanut ihoonsa ikuistettujen kiinalaisten merkkien merkityksiä, jotka ovat paljastuneet äärimmäisen tunteikkaiksi ja syvällisiksi.

Siivekäs risti

Vuonna 2004 Beckhamin niskaan tatuoitiin risti, jolla on siivet. Kuva näkyy kokonaan vain silloin kun jalkapalloilijan hiukset ovat niskasta aivan lyhyet.

The Man Of Sorrows

Matthew R. Brooksin maalaama versio Jeesuksesta löysi paikkansa Beckhamin iholta vuonna 2010. The Man Of Sorrows -nimeä kantava alkuperäismaalaus on hyvin surumielinen.

Oikean käden hihatatuointi

Beckhamin oikeassa kädessä on lukuisia tatuointeja, joista useat liittyvät teemojensa puolesta jalkapalloilijan uraan. Miehen oikeassa kädessä lukee muun muassa numero seitsemän roomalaisin numeroin. Latinaksi kirjoitettu teksti Beckhamin kädessä viittaa henkiseen täydellisyyteen.

Vasemman käden hihatatuointi

Beckhamin vasemmassa kädessä on lukuisia toisiinsa nivoutuvia tatuointeja, joissa vahvoina teemoina näkyy hänen vaimonsa Victoria sekä hänen yksityiselämänsä ylipäätään. Vuonna 2000 Beckhamin vasempaan käsivarteen tatuoitiin Victorian nimi hindiksi. Tämä tatuointi ei kuulu jalkapalloilijan onnistuneimpien tatuointien joukkoon, sillä myöhemmin selvisi, että kuvassa on kirjoitusvirhe. Miehen kättä koristavat symbolit merkitsevät nimeä Vihctoria.

Viesti pojille

Joulukuussa 2008 Beckhamin kädestä bongattiin teksti, joka on selvästi osoitettu hänen kolmelle pojalleen. Teksti kehottaa jalkapalloilijan poikia pitämään mielessään isänsä kaikki opit.

Kymmenen ruusun rivistö

Beckhamin vasemman kyynärpään yläpuolelle on tatuoitu riviin kymmenen ruusua. Vuonna 2009 otetun tatuoinnin on kerrottu symboloivan Davidin ja Victorian kymmenettä hääpäivää.

Pääskynen

Beckhamin oikean käden kämmenselkää koristaa pääskysen kuva. Pääskystä pidetään perheen, rakkauden ja uskollisuuden symbolina.Beckhamilla on vartalossaan toisaallakin pääskystä kuvaava tatuointi.

"Love"

Vuonna 2011 Beckhamin kämmenselkään tatuoitiin sana Love. Perheen neljännen lapsen, Harper Sevenin synnyttyä jalkapalloilija on innostunut ottamaan rakkausaiheisia tatuointeja.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lähteet: Caspost.com, Dailymail.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja